Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság miért nem akarnak a...

Manapság miért nem akarnak a lányok sehol sem ismerkedni, mégis hol találhatnék olyan értékes, aranyos, kedves lányt, aki vevő lenne a közeledésemre?

Figyelt kérdés
Ma is voltam haverokkal és csak az elutasítást tolták, látszott, hogy nem akarnak ismerkedni, persze azt mondták, hogy azért, mert van barátjuk, de szerintem csak kamuztak. Az ember örülne, ha végre találna egy norámlis, szeretnivaló, cuki lányt, erre sehol semmi, ez már felháborító!-.-
2013. nov. 9. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a néger pasikat..szóval hülye általánosítás...Ha normálisan jönnének oda hozzám és szimpatikusnak tűnik akkor miért ne ismerkednék...de láttam már ilyet (nem saját tapasztalat) és a legtöbb ilyen komolytalan talán ezért zárkóznak el ettől a lányok vagy nem tudom...
2013. nov. 10. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy néger odáig is nehezen jutna, hogy leszólítson, mert annyira menekülnék.
2013. nov. 10. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!