Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak bátor de mégis kis aranyos gondoskodó, megértő csajszik még manapság?
Nemrég az orvadászok kilőtték az utolsót is. :D
Ez lett velük. [link]
Dehogy nem, saját tapasztalatból tudom h lehet ilyen egy első randi ;)
Sőt nekem az eddigi néhány randimból mind ilyen volt de mégis mindig aggódom, mert tök nehéz megszervezni akár 1-et is :S
Ez biológia is! Mindenki a legjobbatakarja magának. Verseny van. Vannak aranyos csajok, de ők nem azok a trendi csinosan öltözködők. Vannak Aranyos jól kinéző csajok akiknek tényleg sok az elvárásuk a pasiktól, ők felnagyítják a szépségüket,azt hiszik azért cserébe nekik minden jár, holottszerintem komoly kapcsolatra a pasiknak is kell több nemcsak a külső. Ezek a csajok ha nem kapják meg azt amit akarnak akkor átalakulnak hisztis p*csává. Meg vannak a dögös jól kinéző csajok, akik mindig nagyképüek.
A csajoknak is tanulni kell h hogy bánjanak egy pasival emberségesen, nekik is tanulni kell komunikációt, empátiát, és ez egy folyamat meg idő, mondhatnám a huszas évek.
Legyél jó emberismerő, érezz rá mi kell a nőnek és a szerint simán tudod vezetgetni, meg olyan irányba terelgetni amerre akarod, mert amugy elég buták, úgy értem nem veszik észre mikor a pasik túl járnak az eszükön.
Ha megtanulod jól kezelni az emberi kapcsolataidat akkor bármilyen tipussal jól elboldogulsz..de ehez idő kell, meg befektetett energia.
Én ismerek párat, csak sajnos nem az én korosztályomban - és már kapcsolatban is vannak.
Nagyon nehéz megtalálni őket, filmekben sajna jóval több van, mint a valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!