Lányok, volt már hogy megadtátok egy pasinak a te. Számotokat és megbántátok hogy odaadtátok neki?
Figyelt kérdés
Udvarolgat nekem egy srác már egy ideje, aranyos meg kedves, de annyira nem jön be. Elkérte a számomat, megadtam neki. Már hívott is, de megbántam, mert nem tetszik. Olyan semleges, semmit sem mozgat meg bennem...2013. nov. 9. 19:17
1/5 anonim válasza:
volt, de azért bántam meg, mert jó fej srácból átment pszichopatába.
2/5 anonim válasza:
Állandóan hívogatott már-már zaklatott.
3/5 errre válasza:
mond meg neki kedvesen, hogy nem akarsz tőle semmit.
4/5 anonim válasza:
Nem akartam megbántani ezért megadtam, ezek után egyfolytában hívogatott és találkozókat követelt arrogáns stílusban.
5/5 A kérdező kommentje:
Én szenyónak érzem magam hogy hitegetem a srácot, hogy lehet nálam esélye. Mert akkor úgy éreztem hogy na jó talán látok benne valamit. Mert tényleg szimpi, meg látom rajta hogy ő rendes lenne hozzám, de nem vonz. Egyszerűen egyáltalán nem érdekel. És most hogy rázzam le ezek után? Hogy mondjam meg hogy bocsi de meggondoltam magam, nem akarok veled beszélni és találkozni? Főleg hogy egy helyen dolgozunk...
2013. nov. 9. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!