Voltatok már úgy, hogy megbántátok, hogy nem jöttetek össze valakivel? 21/L
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 18:34
1/9 anonim válasza:
Kétszer, aztán mindkétszer eszembe jutott hogy barátként sokkal jobbak vagyunk, mint együtt.
2/9 anonim válasza:
mármint olyan aki velem akart ??
vagy egyszerűen nem jössz össze vele ?
am igen volt.
4/9 anonim válasza:
Nem.
Megtaláltuk a másik felünket.
5/9 Zakathol válasza:
Volt 2x is. A volt barátnőmmel épp szakítottunk, aztán két csajjal is simán összejöhettem volna. De én akaratgyenge lúzer összejöttem megint az exemmel. Azóta újra külön vagyunk, a két csajnál meg örökre elástam magam... :( :D
6/9 anonim válasza:
Sosem bántam meg ilyet mert ugy vélem, nem véletlen hogy valakivel nem jövök össze. Az esetek 90% ban szinte azonnl láttam, hogy jó döntést hoztam mikor a háttérbe vonultam. :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem ilyen mndenkinek van...
8/9 anonim válasza:
Én pasi vagyok,és aki egyszer nemet mondott,az utána ha megbánta,akkor mehet a levesbe,mert nem fog kelleni.Van önbecsülés is a világon.
9/9 anonim válasza:
Volt olyan, hogy megbántam hogy nem szólítottam le. Aztán egy idő után adott volt a szitu, én meg megszólítottam, megismertem, de rájöttem hogy nem minden az álomszép szempár.
Olyan is volt, akit megbántam hogy nem dugtam meg mikor rám volt állva. Egy évre rá bepótoltam. Nem kellett volna. Jó volt az a bizonyos kezdeti megérzés.
Úgyhogy te se bánd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!