Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már veletek olyan, hogy megbántátok, hogy nem jöttetek valakivel össze?

Figyelt kérdés
Tehát nemet mondotok vkinek, aztán nem is szakadt meg a baráti kapcsolatotok vele, és rájöttetek, hogy hiba volt?
2011. máj. 27. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze hogy volt, de a múltat már kár bánni..
2011. máj. 27. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Volt.
2011. máj. 27. 22:55
 3/11 A kérdező kommentje:
én amúgy pasi vagyok, csak van egy lány, akibe nagyon szerelmes vok, és nemet mondott a barátságunkra hivatkozva, de ettől még szoktunk flörtölgetni. Most van pasija, de nincsenek meg igazán jól, most is próbál velem flörtölni..
2011. máj. 27. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 27. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Mit takar az hogy flörtölget??miket csinál?
2011. máj. 27. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Velem nem. De attól még másnál lehet ilyen. Ha az a lány nemet mondott, ennek ellenére flörtöl veled, valószínűleg nem igazán tudja, mit akar.
2011. máj. 27. 23:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát mindig írogatja milyen jól nézek ki, meg néha kamolunk és akkor feszítek neki meg ilyenek, meg bulikban elég durvákat táncolunk és mindig puszilgat, meg hát ilyen apróságok.
2011. máj. 27. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Én azt bántam meg,hogy nem feküdtem le azzal a helyes siófoki sráccal.Utána még sokat beszélgettünk később.Hmm..bár ami késik nem múlik.:D
2011. máj. 28. 01:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még soha nem bántam meg ilyesmit.

De olyan már volt, hogy valaki azért került a barátzónába, mert párom volt, akit nagyon szerettem, és mikor annak a kapcsolatnak vége lett, már nem tudtam a barátzónában lévő srácra férfiként nézni. Erről nem ő tehet, csak így puffant a dolog.

2011. máj. 28. 02:38
 10/11 anonim ***** válasza:

Inkább olyan volt hogy megbántam hogy leráztam,vagy otthagytam.

Pl ez most volt egy srácot csók után otthagytam konkrétan a fenébe,mert nem értettem a dolgot.Úgy bánom,h nem beszélgettünk mert nagyon begyere.(hülyék voltunk)

2011. máj. 28. 04:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!