Sárcok, milyen tulajdonságok miatt nem kellene nektek egy lány?
-Önálló véleményalkotás hiányossága
-A birka nép után való nyomulása, nem mer különc lenni és kiválni a tömegből (Könnyű befolyásolhatóság)
-Káros szenvedélyek (cigi, pia, drog, játékgépezés stb)
-Indokolatlan sok televízió nézés (nem baj ha nézi csak értelmeset nézzen, de valóságshowkat)
-Anyagiasság, luxus élet utáni vágy úgy, hogy semmit nem tesz érte/bele a kapcsolatba
-Külsőségek iránti túlzott elköteleződése (minden héten vásárlás, új ruhák, smink reggel-este stb)
-Forma-1 utáló,
-Ha idióta sorozatokat néz, amiket tucatnyian néznek (Pl. Így jártam anyátokkal stb.) ami tele van erőltetett poénokkal és egy újabb figurával, akit majmolni lehet. Pl. Barney vagy ki, egy részt ha láttam...
-Ha sohasem mozdul ki otthonról, besavanyodott
-Soha nem iszik meg velem egy sört
-Csak a saját igazát hajtja, egoista
Stb :D
Köszönöm.
Nem tudom, neki mi nem tetszhet, és azt sem tudom, tudok-e ezen változtatni. Én ugyan cigizem, és bulikon alkoholt is fogyasztok (nem részegségis), de ez rá is jellemző, nem zavarja. Drogot nem fogyasztunk. Általalánosságban nevetős, minden hülyeségre kapható, vidám lány vagyok. Mondta, hogy a lazább lányokat szereti, s nem a komolyakat, karrieristákat. Nem tudom... nekem van sok célom, karrieri szempontból is, ezek fontosak, de nem áldoznám fel értük a családom, barátaim, szerelmem, és abszolút nem ekörül forog minden, általában a mának élek, megragadom a pillanatot, nem vagyok merev. Ami talán még zavarja szerintem, az az önbizalomhiányom. Talán. Passz. Próbálok ezen javítani, de nem tudom, menthető-e még a helyzet, tudom-e úgy alakítani a dolgot, hogy összejöhessünk.
Remélem így megfelel:D
Az üzenet küldője: Szivárvány Eső Után
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 18:08
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Sárcok, milyen tulajdonságok miatt nem kellene nektek egy lány?
""csak értelmeset nézzen, de valóságshowkat" Khm..:D remélem ez elírás"
Az üzenet szövege: elírás. 5 percenként tudok írni, megtennéd hogy a nevemben javítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!