Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sárcok, milyen tulajdonságok...

Sárcok, milyen tulajdonságok miatt nem kellene nektek egy lány?

Figyelt kérdés
Mik azok a tulajdonságok, amik miatt úgy gondoljátok, jobb nem belemenni, úgysem működne, vagy csak simán nem tetsző dolgrok. Nem a külsőségekről van szó, a vonzalom, ilyenek megvannak. Pénzéhesség, nagyképűség, lenézés kizárva. Írhattok bármit, ami eszetekbe jut, azt is elfogadom, ha pl az zavar, hogy a lány nem szereti magát, nem elégedett magával, hasonlók. Köszi!
2013. nov. 9. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

tucat, ribi.

és az a cicanadrág az a kiba--ott cicanadrág...igazi ribi nadrág!

ezek

2013. nov. 9. 17:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Életvitel, értékrend, stílus, kinézet, nem hasonló hozzám, stb.
2013. nov. 9. 17:40
 3/16 anonim ***** válasza:
réti nigga
2013. nov. 9. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Háát fogós a kérdés.. az a baj mindenki más.... nálam nem az a kérdés mit nem szeretek valakiben hanem h mit tudok elviselni vagy szeretni...mert ezekből sokkal kevesebb van könyebb számontartani...De ha problémákat keresel... akkor a szexuális életben nézz körbe a kapcsolatok többségében ott szokott galiba leni...főleg az ismerkedés után..
2013. nov. 9. 17:42
 5/16 anonim ***** válasza:

Ami zavarna: ha beforduló, ha dohányzik/iszik/bulizós, de az is, ha nincs benne alázat és szerénység. Legyen jólelkű és segítőkész másokkal. Legyen pozitív szemléletű. Ha ezek nincsenek meg, nem jósolnék szép jövőt magunknak.

Zavar az is, ha politizál, vagy nacionalista, vagy egyéb szélsőséget, megosztó dolgot művelne.

Az is zavarna, ha folyton azt szajkózná, hogy ő mennyire nem szép, stb. Ha vele vagyok, nyilván elfogadtam olyannak, amilyen, nem?

Aztán... én nem ünneplek SEMMILYEN ünnepet amit a többi ember igen. Ezt is tiszteletben kéne tartania és nem elvárni, hogy karácsonykor ajándékot adjak, stb. Se szülinap, se semmi nincs terítéken nálam. Ennek is megvan az oka, de a lényeg, hogy nálam nem játszik ilyesmi.

Aztán, aztán... végső soron legyen Jó ember. Én is szeretnék a tőlem telhető legjobb módon ilyen lenni, ha csak lehet. Ha egy gonosz, másoknak rosszat akaró valaki, akkor undorodnék tőle.

Ami pedig a külsőben taszít, az a smink és a festett haj. Igen, a minimális is.

De kissé szélsőség vagyok talán a sok elvárás miatt. Igaz, ezek nekem természetesek, így nem várok olyat, aminek ne felelnék én is meg.

2013. nov. 9. 17:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Inkompatibilis az értékrendünk, nincs közös érdeklődés, unintelligens, túlságosan önbizalomhiányos
2013. nov. 9. 17:45
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hasznos válaszok. :)

Kedves egyik válaszoló! Miket értesz pontosabban az életvitel, értékrend alatt?

Oké, tudom, minden ember más, de érdekel. Van egy srác, megv van közöttünk a vonzalom, szikra, flörtölget, de ennyi. Hallottam egy beszélgetésének részletét, valami nem jó velem, és nem tudom, mi lehet az.

2013. nov. 9. 17:45
 8/16 anonim ***** válasza:

pl.: Értékrend:

Tegyük fel, én úgy gondolom, hogy egy ember csak akkor képvisel értéket, amikor saját józan elhatározásából cselekszik. Tehát az én szememben értéktelen az a személy, aki azért hívő, mert így nevelték vagy azért adományoz szegényeknek, mert a barátai is ezt csinálják.

De lehet hogy a lány úgy gondolja, hogy nem számít, hogy miért teszi azt amit, az a lényeg, hogy segíti a szegényeket, még ha saját tudatlanságából is teszi, s nem elhatározásából. Így ő értékesnek gondolja ezt az embert.

Na és ezekből nagyon elfajzott veszekedések (és nem viták) születhetnek.

2013. nov. 9. 17:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Egy jobb példa

Tegyük fel, én úgy gondolom, jogunk van az embereket manipulálni a saját boldogságuk érdekében.

Tegyük fel, hogy a kiszemelt lány meg úgy gondolja, hogy mindenkinek joga van tudni az igazat és joga van magának döntenie a sorsáról. (még akkor is, ha nem elég intelligens hozzá:D)

2013. nov. 9. 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Túl kevés önbizalom, káros szenvedélyek (cigi, drog egyáltalán nem, alkoholt ihat, de ne részegedjen le rendszeresen), pesszimizmus, nem mondja el, ha valami bántja, hanem inkább duzzog magában, nem komoly kapcsolatot akar, nagy bulizós, ezotériahívő, kurv.ásan öltözködik, más fiúkkal incselkedik, nagyon eltérő az értékrendünk, ezeken kívül általában véve pedig; ennyi jutott most eszembe.
2013. nov. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!