Éreztetek már ilyet? Lányok válaszát is várom!
Figyelt kérdés
Éreztétek már úgy, hogy egy buliból, stb. hazamenet elfogott a magányosság érzése és az, hogy "megint" nincs senki aki hazakísérjen vagy beszélgethessen veled és senkit nem ismertél meg akivel valami komolyabb is összejöhetne? /F#y társ
2013. nov. 9. 02:13
11/14 anonim válasza:
# 1 hát hol szeretnél? talán az.. interneten? ^___________^
12/14 anonim válasza:
Nem, mert az a tapasztalatom, hogy ha kimondottan ismerkedni akarok, abból úgyse lesz semmi jó. Komolyabb csak az ismeretségi körömből jött össze eddig, szóval inkább azt ápolom.
13/14 anonim válasza:
Én minden egyes nap ezt érzem. De én tényleg egyedül vagyok Egyedül kelek egyedül fekszem. Nem csak hétvégén.
20/F
14/14 anonim válasza:
#11 Ott se.. már próbáltam, de nem jött össze. De elég röhejes ha valaki buliban akar komoly kapcsolatot összeszedni... Elég kicsi rá az esély, hogy ott egy normális pasit kifogjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!