Erre a sulis kérdésre mi a válasz?
Figyelt kérdés
volt egy évfolyamtársam akivel nem igazán voltunk egy szinten ami igaz az igaz... de basszus ilyen tök értelmes , csinos , ügyes volt meg minden... aztán kérdeztem valamit facen az évfolytársaimtól amikor még vizsgázni voltunk, és ere olyan bunkó és sértő, nem tudom hány soros választ adott hogy az valami hihetetlen...
Erre mi szüksége volt, most őszintén?
2013. nov. 8. 21:01
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, ne tőlünk kérdezd már, mi honnan tudjuk, hogy miért csinálta ezt ???
2/4 A kérdező kommentje:
talán mert nem akarok vele foglalkozni, ezért kérdeztem meg tőletek ezt...
tádám!
nagyon nehéz volt erre rájönni...
2013. nov. 8. 21:08
3/4 anonim válasza:
az a baj, hogy nem ismerem és így nem tudom... talán veled volt baja, vagy alapjáraton ilyen bunkó és beképzelt vagy nem is akart az lenni csak így sikerült mefogalmaznia...de szerintem eléggé akarsz a dologgal foglalkozni, ha tőlünk kérdezed, mert különben csak elkönyvelnéd azt amit gondolsz magadban és ennyi:))
4/4 A kérdező kommentje:
jogos...
2013. nov. 8. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!