Lányok! Egy gyors kérdésre vevők vagytok?
Ugye ha egy srác tetszik nektek, akkor mosolyogtok rá, szemeztek vele, csavargatjátok a hajatokat stb...
Ha nem tetszik egy srác, vagy nem figyeltek fel rá, ezt nem csináljátok. Tiszta sor.
Na de olyan van-e nálatok, hogy azért nem szemeztek egy sráccal, nem mosolyogtok rá, egyszóval nem jelzitek hogy tetszik nektek, mert TÚL aranyosnak, szexinek, helyesnek tartjátok, és megszeppentek (hogy "ugyan mit akarna tőlem", vagy hogy "ő túl helyes", vagy csak szimplán nem mertek neki jelezni (mint mikor egy férfi nem mer megszólítani egy gyönyörű nőt))? Van ilyen?
Sokan írjatok! :)
Óóóó kérdező, IGEN! Sokszor voltam már így, de az utóbbi időben kissé megnövekedett az önbizalmam és így bátrabb vagyok.
Miért kérdezed? :)
Igen van ilyen. Főleg az önbizalom hiánya miatt
És persze félünk mindnyájan a csalódástól.
Azért voltam kíváncsi, mert a férfiak zavarban vannak (nagytöbbség) ha egy csinosabb lányt kéne megszólítani, vagy beszélni vele, ezért sokszor inkább rá se néznek (szemből legalábbis ehe-ehe :) ), nehogy szemkontaktus legyen, nem hogy még oda is menjenek hozzá. Ezért kérdeztem, hogy ez vica-verza működik-e. Amúgy én sem látom sűrűn, hogy a lányok az utcán "jelezgetnének" nekem, pedig abszolút nem vagyok ronda, ahogy azt a #4-es barátunk írta volt. Viszont olyan többször van, hogy szemeznék egy lánnyal, aki kifürkészhetetlenül néz rám, és hirtelen elkapja a tekintetét, és egyszerre a mellette gyalogló barátnőjének nagy hévvel elkezd mesélni valamit.
Apropó, ilyet ti csinálnátok kislányos zavarotokban, ha a kérdésem harmadik pontja helytálló lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!