Nem értem! Szemezik velem néha, pedig bunkó voltam vele akaratlanul (? )
Mult hónapban angol órán nem tudtam a választ, és bestresszeltem. Már a bnőm is megtanulta, h ne sujgon semmit, mert ok nélkül képes vagyok kiakadni, amikor stresszelek. De ezt a srác nem tudta, így odavágtam neki egy "KUSS!"-t. Nem kértem tőle bocsánatot, bánt is a dolog. Aztán vmelyik nap hátranézett, egyenesen a szemebe. Néztem egy kis ideig, majd megkérdezte h 'mit nézel?" nem válaszoltam rá, de azt kellett vna, h éreztem h vki néz. Azután ma, elfelejtettem a házim...és felállva kérdeztem h ez mi? Megszólalt, én odakaptam a fejem. Mélyen nézett a szemembe, és igyekeztem arra figyelni amit mond, figyeltem is, de elvesztem a szemeibe. Reggel, mikor mentem ki a teremből, ő jött velem szembe, és csak annyit csináltam, h félreugrottam az utjábol. :/ és egy sziát se nyögtem :(
nem értem, bunkó vagyok vele, és mégis szemezik és segít a háziba? annyira nem vágom..nem is beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!