Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » S. O. S. Pár napja elég...

S. O. S. Pár napja elég feltűnően kerül, hogyan kérdezzek rá?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, volt köztünk ez-az, pl többször csókolóztunk, elég jól elvoltunk, mondta, hogy tetszek neki és kedvel, én úgy éreztem, hogy kialakulóban van valami, viszont pár napja kerül, ha ráírok alig válaszol, nem ül mellém, még akkor se ha azt mondják neki és mellette elég feltűnően teszi a szépen egy másik lánynak. Most miért csinálja ezt? Hogyan kérdezhetnék rá?
2013. nov. 8. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szevasz Ödön, most te kerülsz engemet?
2013. nov. 8. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván erre maximum az lenne a reakció, hogy nem és továbbáll... Az jó ötlet lenne ha suli után mondanám neki, hogy légyszíves beszéljünk és rákérdeznék kerek perec, hogy mi van?
2013. nov. 8. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!
2013. nov. 8. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, nem? Az a másik lány jobban tetszik neki, és beleszeretett abba... Téged pedig már semminek se vesz, szerintem ez a kapcsolatotok végét jelenti. :)
2013. nov. 8. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, viszont már régóta jóban van azzal a lánnyal, a lánynak egyébként komoly kapcsolata van és a srác annó nekem azt mondta, csak flörtölget vele, de semmi komoly. Egyébként ha úgy is van, nem illene ezt közölni?
2013. nov. 8. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!