Srácok, mi a véleményetek arról, ha a lány a szobában eszik: kanapén, ágyon vagy számítógép mellett? Ez szerintetek elítélendő?
Figyelt kérdés
Kisebb evésekre gondolok: uzsonna, reggeli, nassolás, ropogtatás, s nem pedig több fogásos ebédekre :).2013. nov. 8. 12:51
11/14 anonim válasza:
én is a szobámban szoktam enni tanulás közben, mivel kajaidőben az egész család úgysincs otthon egyszerre, nem együtt eszünk, minek üljek egyedül az asztalhoz?
12/14 anonim válasza:
Nincs erről semmi véleményem, én is szoktam. Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is ártana, de azért egy tálcát nyugodtan vigyen be magával, nem jó a morzsahegyben ülni.
13/14 anonim válasza:
Ez egy kamu kérdés, de ha még igaz is lenne, ha egy igazi jó csaj tenné ezt, csak szórakoznék rajta, és csak nőne a nememben :)
Utána persze el kellene takarítanom, de az is kellemesebb ha egy igazi nőre gondolok :)
14/14 anonim válasza:
Miután már negyedszer álltam fel úgy az étkezőasztaltól, hogy megköszöntem az ebédet, mikor senki nem volt otthon, azóta az ilyen magányos kajálásokat jobb szeretem felvinni a szobámba. A tálca evidens, az egyetlen probléma ezzel az, hogy le is kell vinnem utána az üres poharat meg a tányért. Lépcsőzni meg nem jó teli hassal.
Szerintem egyálatlán nem egetrengető probléma, ha civilizált ember módjára tud táplálkozni a lány. A főbb, illetve a családi étkezéseket azért érdemes megtisztelni a jelenléttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!