Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, mi a véleményetek...

Srácok, mi a véleményetek arról, ha a lány a szobában eszik: kanapén, ágyon vagy számítógép mellett? Ez szerintetek elítélendő?

Figyelt kérdés
Kisebb evésekre gondolok: uzsonna, reggeli, nassolás, ropogtatás, s nem pedig több fogásos ebédekre :).

2013. nov. 8. 12:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj tök átlagos
2013. nov. 8. 12:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem ítélem el emiatt..
2013. nov. 8. 12:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincsen vele, miért lenne? Csak ne állandóan ott kajáljon, mert disznóól lesz a lakásából, de alkalomadtán én még az ebédemet is elköltöm a számítógép vagy a TV előtt a kanapén! 24F
2013. nov. 8. 12:55
 4/14 anonim ***** válasza:
nem èrtem, hol itt a problèma?
 5/14 anonim ***** válasza:
én csak ott eszek, az én lakásomban nincs is étkező asztal, csak egy pult, de kényelmesebb a kanapén, a tv előtt
 6/14 anonim ***** válasza:
kicsit fura, én mindig a konyhában eszem. de hát ő tudja.
2013. nov. 8. 12:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is így szoktam, a szobámban reggelizek, vacsorázok az íróasztalnál, közben híreket olvasok a gépemen. Ezzel nincs semmi gond.
2013. nov. 8. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Egyszer csináltam ezt igaz férfi létemre, de anyu nyakon csapott a palacsinta sütővel :D

Ráneveltek arra, hogy a konyhában egyek. De kérdésedre: nem haragudnék ezért, csak rakjon tálcát maga elé, hogy ne morzsázzon szanaszét. :)

2013. nov. 8. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is ott eszek, mert a konyhánk rohadt kicsi, és nincs külön étkező az albérletben. Beviszem a szobába és ott burkolok. Ha valamelyik pasinak ez nem tetszik, azzal nem vagyok hajlandó szexelni :D
2013. nov. 8. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálunk az egész család a gép/tv előtt eszik. Szerintem egy jó film közben a legjobb enni. :D
2013. nov. 8. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!