A társkereső nőkben semmi kreativitás nincs?
24 éves férfi vagyok, van tapasztalatom társkereső oldalakkal. Kaptam már több levelet nőktől, 99%-ának a tartalma a következő volt:
":)"
"szia"
Ennyi, ez a két verzió. Mégis mit kezdjek ezzel? Egy normális 2 mondatos levelet nem tudnak megírni a nők? Erre ők vannak áldva, hogy milyen frappáns legyen a férfi, aki ismerkedni szeretne velük.
Írtam én mindenféle levelet már, nem egyhangú, megszokott sablonokat. Erre még válaszra sem méltatnak. De ők meg elvárják, hogy egy smiley után visszaírjak nekik. Hát hová tart a világ?
Értékeld hogy írnak neked!
Egyébként igazad van, amit a kifejtésben írtál. A férfiaktól elvárják, hogy minél frappánsabbak legyenek, lenyűgözzék őket, nekik ezt jelenti a társkereső. Ők meg egy ":)"-val elintézik,ezzel jelzik, hogy bejönnek neked, és utána megint elvárják, hogy rajongd körbe őket.
Igazad van, úgy kellett volna indítaniuk a beszélgetést, hogy wibbly-dobblie dooo
Sokkal művészibb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!