Tudományos beállítottságú lányokkal ismerkednék!? 20+/F
Tudományos témákat kedvelő, tudományos beállítottságú lányokkal ismerkednék.
Privát üzenetben várom a válaszokat.
Kort, megyét, és hogy mely tudományterület iránt érdeklődtök, írjátok meg.
Köszönöm.
Én ilyen vagyok. De nem ismerkedek neten.
Szóval a többi már nem is számít.
De te miért itt ismerkedsz? Gondolom az adott szakon tanulsz, szóval ott lenni kellene lányoknak is nem?
Nem sok lányt érdekelnek a tudományok.
Gondolom, megpróbálom itt is, elvégre nem veszíthetek vele semmit.
Egyébként miért ódzkodik ilyen sok lány a neten ismerkedéstől?
2013-ban élünk, manapság már tök átlagosnak számít.
Kérdezel, de az én kérdésemre nem válaszolsz :DDD
Egyébként nagyon sok okom van, hogy miért nem akarok neten ismerkedni. Egyrészt csak rosszakat tapasztaltam, másrészt -nem vagyok romantikus alkat, de azért az unokáimnak nem azt akarom mesélni, hogy interneten találtam meg a párom :D Nem tetszik ez a fajta ismerkedés. Természetesen ez csak az én véleményem.
Én is szeretem a tudományos témaköröket, viszont én sem ismerkedek neten.
20/l
A válasz ott volt, nem nagyon van rá módom, hogy olyanokat ismerjek meg.
Nem is párkeresési céllal írtam ki a kérdést (hogy pl. én barátnőt keresek).
Csak egyszerűen a másik nemmel jobban kijövök.
Dumálhatnánk, közös időtöltéseket is beinjektálhatnánk, ha úgy adódik.
Szóval felesleges túlidealizálni a másikat neten keresztül, mert elvégre bárki lehet, viszont jellemileg egy tök normális személy is lapulhat a monitor másik végén :)
Mellesleg érdekelne, milyen negatív tapasztalataid voltak ezzel az ismerkedési formával kapcsolatban, illetve milyen tudományágakban jeleskedsz.
Pontosan milyen céllal ismerkednél? Beszélgetőpartnert keresel vagy konkrétan barátnőt? Én szívesen beszélgetek tudományról, de ha célzottan többet akarsz, akkor valószínűleg csak az idődet pocsékolnám.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!