Magas lányok hol vagytok?
Igazán magas lányt keresek, ismerkednék... a baj csak az, hogy a hölgyek nem fogják fel, hogy a magas nem 160nál hanem 180nál kezdődik.
Ezer örömmel ismerkednék, magas hölgyekkel, de egy sincs-sehol, (a tévképzetes 165-ösöket leszámítva); akik nyitottak az ismerkedésre.
Van itt a "magas" paraméternek megfelelő hölgy? Vagy hol ismerkedjek?
Nem a hölgyek nem fogják fel hanem a pasik. 182 centi magas vagyok, évekig néztem ahogy a kosárlabdázó vagy csak simán 190 centi körüli pasik a 160 centis csajok után szaladgáltak én meg a troll voltam, mert ilyen magasan egy lány már nem nő hanem torzszülött. Azóta találtam egy értelmes srácot, akinek nem egy töpörtyű kell, bukta.
23 N
Én pontosan meg nem mondom centire milyen magas vagyok de 175-180 között. És igazán értékelném ha végre olyan pasit találnék akivel ilyen magasság mellett érezhetem jól/nőnek magam. Persze nem ettől függ minden de számít. És ha még hozzávesszük a magassarkú imádatom..:)
Ha van kedved, írj.
Nem értem a sok marharépát, az állatkertes, zsiráfos sz@ rságokkal...
Az értelmes válaszokat köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!