Miért van az, hogy mióta már volt több testi kapcsolatom lányokkal azóta egyre nő az igényszintem nem csak a belsőt, hanem a külsőt tekintve is?
Figyelt kérdés
Egy éve még egy ronda lányt szopattam le, ma meg már ott tartok, hogy nem érem be az átlagos kinézetű lányokkal sem, már csak a számomra vonzó, szép arcú, vonzó, formás lányokra vágyom igazán. El sem tudnám képzelni, hogy egyolyan csúnya lánnyal egyáltalán smároljak is, mint akive egy éve megtettem és nem értem miért van ez. Szeretnék újra olyan lenni, mert amúgy sem könnyű rendes lányt találni, főleg szépben nem. A szép lányokra amúgy is túl sok fiú jut, biztos nem én kellenék nekik.2013. nov. 7. 23:12
1/3 anonim 

válasza:

Mert most "királyabb"nak érzed magad, akkor megy a tapasztalatszerzés fontosabb volt.
2/3 anonim 

válasza:

A külsőre ott az első válasza, de hogy a belsőben hol nőtt az igényed azt az írás tartalma és stílusa alapján lehetetlen megállapítani :D
3/3 anonim 

válasza:

Sztem menj el 1budhista kolostorba! És kasztráltasd magad! Garantáltan máshogy fogod látni a dolgokat. Undoritó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!