Milyen ruhát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy férfivel (31). Nem randi, mert még csak neten beszélgettünk, de nekem nagyon szimpatikus, és ha személyesen is szimpatikus lesz, én lehet, hogy többet akarnék tőle.
Szerintetek milyen öltözék lehet nyerő?
(Csak normális válaszokat, légyszíves!)
21 éves vagyok.
2013. nov. 7. 17:24
11/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy minden 21 éves pasi éretlen, de sok olyan van. Vannak kivételek, mindig is lesznek, ezt elismerem! De! Attól szerintem egyáltalán nem gáz, ha nekem az idősebb férfiak jönnek be!
Apám lehetne??? Azért ez elég durva kijelentés! Nálam 10 évvel idősebb férfiról van szó, nem 20 évvel idősebbről... Jah, és mellesleg nem a pénze érdekel, hanem a személyisége tetszett meg, mivel még azt sem tudom, hogy mit dolgozik, szóval... ezt inkább hagyjuk!
2013. nov. 7. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!