Találkozni fogok egy férfivel (31). Nem randi, mert még csak neten beszélgettünk, de nekem nagyon szimpatikus, és ha személyesen is szimpatikus lesz, én lehet, hogy többet akarnék tőle.
Ám menj átlátszó ruhában, azt szeressük mi férfiak! xD
2013. nov. 7. 17:26
3/11 A kérdező kommentje:
"Kedves" 1. válaszoló!
Bocs, de nem jövök össze minden egyes utamba eső férfivel, csak aki nagyon szimpatikus, és akivel el tudnám képzelni a jövőmet. Sajnos sok 21 éves fiúcska még elég éretlen.... Én pedig komoly gondolkodású vagyok, és az érett férfiak jönnek be.
u.i.: direkt kértem, hogy csak normális válaszokat írjatok... -.-"
2013. nov. 7. 17:29
4/11 anonim válasza:
Sztem semmi baj nem volt az 1. válaszával. 10 év már nem vicc számba megy, komoly következményei lehetnek. Amúgy attól függ, hogy mit akarsz elérni. De a legjobb sztem egy szolid, de elegáns ruha, pici kivágással. Azzal tuti aratni fogsz :D
2013. nov. 7. 17:31
5/11 anonim válasza:
Szerintem is szolid, laza és kényelems legyen. :)
2013. nov. 7. 17:32
6/11 anonim válasza:
Jaj kislány..:D Csak hiszed, hogy olyan baromi érett vagy. Az apakomplexusod is az érettségedre utal. 10 év múlva röhögni fogsz a mostani magadon.:)
2013. nov. 7. 17:32
7/11 A kérdező kommentje:
Apakompleszus???
Miért? Mert az érett pasik tetszenek???
A nővéremnek 11 évvel idősebb a férje és már 8 éve együtt élnek boldog házasságban!!!!
2013. nov. 7. 18:41
8/11 A kérdező kommentje:
"Jaj kislány..:D Csak hiszed, hogy olyan baromi érett vagy. Az apakomplexusod is az érettségedre utal. 10 év múlva röhögni fogsz a mostani magadon.:)"
Fogadok 21 éves körüli "fiúcska" vagy... :D :D
2013. nov. 7. 18:43
9/11 anonim válasza:
Butaságokat beszélsz én pont 21 vagyok és elég érett a felfogásom.Ez személyiség függő lehet az ember 31 évesen is totál gyerekes felfogása.És ha te is 21 éves vagy nem tudom miért kisfiúzod le a saját korod beli srácokat.Sok srác meg épp ezért nem tud saját korú csajok mellet gondolkozni mert ti olyan faszik után csorogtok aki az apátok lehetne és több mint valószínű jó érzéssel tölt el,hogy biztos jövedelme van.. :)Amúgy meg vegyél fel egy sötét farmert valami egyszerű felsővel még jó,hogy olyan érett vagy,hogy mi mondjuk meg mit vegyél fel.
2013. nov. 7. 20:42
10/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló szívemből beszélt. Mellesleg 20 vagyok, 2 éve magamat tartom el, egyetemre járok, mellette dolgozok, magamnak teremtek meg mindent, havonta körülbelül az ösztöndíjammal együtt keresek 150-200e ft-t, most fontolgatom a különköltözést. Kíváncsi vagyok te mitől vagy olyan fene érett "kislány", mert attól, hogy a pasid korban +5-6 év és apád lehetne, te még nem leszel az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!