Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem jutok tovább sosem...

Miért nem jutok tovább sosem a szimpla beszélgetéseknél?

Figyelt kérdés

A problémám látszólag nem túl bonyolult viszont már nagyon kellemetlen a számomra és egy csomó idő kárba veszett már miatta.

Ha megismerkedek valahol lányokkal (buszon, munkahelyen, vagy bárhol máshol) és mondjuk, felveszem őket ismerősnek a FB-on, hogy tovább beszélgessünk, akkor a beszélgetésekből sosem lesz több. Egyszerűen nem alakul ki belőle semmi, se párkapcsolat, se egyéjszakás kaland, se semmi.

Ami a legnagyobb gáz az egészben az-az, ahogy ezek a beszélgetések mennek. Én hagyom a csajokat beszélni, hiszen tudom, hogy szeretnek magukról beszélni. Ezért kérdezgetek tőlük és ügyelek rá, hogy ne öntsem rájuk a magánéletemet, hiszen ha valamire kíváncsiak, akkor úgyis megkérdezik. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy én kérdezek tőlük ők, pedig szépen válaszolnak, viszont nem kérdeznek abszolúte semmit tőlem, és ha én nem írok nekik, akkor ők sem írnak nekem.

Úgy tűnik, mintha nem érdekelném őket. De ha ez így van, akkor miért adják meg az elérhetőségüket, illetve egyáltalán miért válaszolnak? Ennek így semmi értelme nincs. Jófejűségből meg senki nem fogja az idejét rám pocsékolni.

Egyszerűen nem áll össze a kép, hogy miért ilyen egyirányúak, ezek a beszélgetések és úgy en bloc miért nem működik ez az egész ismerkedés téma nálam? Jó lenne megoldást találni erre a problémára, mert a folyamatos eredménytelenségem már kezdi komolyan rombolni az önbizalmamat, további a fentiek miatt már elvesztegettem jó néhányat a legszebb fiatalkori éveimből.

2013. nov. 7. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nincs benned kurázsi
2013. nov. 7. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem építesz szexuális feszültséget, és ellaposodik a beszélgetés. Biztos vagyok benne, hogy nem vagy csak nagyon ritkán érinted meg őket, nem tartod a szemkontaktust, nem teszel kétértelmű megjegyzéseket, unalmas hétköznapi témákról beszélgetsz velük (szexről még véletlenül sem) stb.
2013. nov. 7. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Mert béna pasi vagy, ami külsőleg igaz főleg

de tudod milyenek ezek a nők, a csúnya pasikat lelki szemetesládának használják, a jó palikkal meg dugnak.

2013. nov. 7. 16:52
 4/11 anonim válasza:
100%
Én lány vagyok és én kimondottan szeretem, ha valaki nekem megnyílik. Te is beszélj magadról, mert látja hogy mik érdekelnek, vagy milyen is vagy. Ha kérdezgeted, kicsit olyan, mint egy kihallgatás. Nem kell sokat beszélned magadról, éppen csak annyit, hogy felhívd magadra a figyelmet.
2013. nov. 7. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Hagyod őket beszélni?! Tény,szeretek magyarázni én is,de szerintem ezt semmiképp ne csináld. Annál rosszabb nincs,mikor nem érzed,hogy a másik nem vesz annyira részt a beszélgetésben,mint te. Én legalábbis mindig azt érzem ilyenkor,hogy nekem fontosabb a dolog,mint neki. Hülyeség szerintem az,hogy beszéltetni kell egy lányt,gyűlölöm a "mesélj valamit" típusú beszélgetéseket,neked is KELL magadtól önállóan beszélni,mondani valamit,mert rémunalmas az,akit úgy kell kérdezgetni,és nem lehet egy témát boncolgatva kellemesen elbeszélgetni vele kölcsönösen. Hidd el,ez nem önzőség vagy egoizmus.De lehet,hogy csak én gondolom így. :) Nem tudom,nálam nagyon sokat számít egy emberről alkotott képben az,hogy hogyan viselkedik beszélgetés közben. olyan 60%-ban döntő. :)

17L

2013. nov. 7. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Személyiségtípustól függ, vannak lányok, akiknél csak hátra kell dőlni, egy-két kérdést feltenni és órákon át dől belőlük a szó. :D És vannak, akiket meg folyamatosan kérdeztetni kell, magadról beszélni többet és ezzel irányítani a beszélgetést.
2013. nov. 7. 17:21
 7/11 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok és nagy gáz, hogy eddig csak 2 nőt sikerült felszednem. Ebből az egyiket úgy, hogy már jó néhány éve nem volt senkim és minden igényemet félretettem (utólag meg is bántam).

Félelmetes, hogy ennyi próbálkozásból csak ez jött össze. Társkereső oldalakon többnyire nem válaszolnak. Élőben, pedig többnyire elakad a dolog a beszélgetésnél, szimplán nem lesz belőle több.

Itt szerintem valami más lehet a háttérben. Ennyi próbálkozással a hátam mögött egyszerűen nem hiszem el, hogy egy talpraesettebb csaj, hogy ha bejövök neki akkor nem tesz egy kicsit többet az ügy érdekében, még ha béna is vagyok. Elvégre én kezdeményeztem és ha nem küldött el/nem lépett le beszélgetés közben akkor nem lehetek annyira gáz.

Pl. haverjaimmal egy jó-párszor előfordult, hogy a csajok kezdeményeztek. Nálam ilyen sosem volt.

2013. nov. 10. 03:12
 8/11 anonim ***** válasza:
talan egy kis onbizamom segitene
2013. nov. 10. 03:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz konkrétan? Nem arról van szó, hogy nincs önbizalmam, hogy kezdeményezzek.
2013. nov. 10. 11:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Visszagondolva az elmúlt évek próbálkozásaira szerintem nem vagyok elég nyomulós és azért nem lesz több a szimpla beszélgetésekből.
2014. jún. 14. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!