Foreverinlove kérdése:
Pasik! Ha valaszhattok ket csaj kozul akkor inkabb a csinos, jol oltozott vagy inkabb egy szimpla egesz egyszerunel probaljatok szerencsetek?
Figyelt kérdés
Ezt azert kerdem mert en eleg csendes lany vagyok, de a latszat utan mindig csalodnak bennem. Utoljara mikor kimentem bulizni egy csajjal: en nagyon kis csini ruhaban (nem mini! Mindig gusztussal oltozkodom) teljesen pozitiv, beszedes is - mivel tetszett a pasi aki velunk volt; a masik lany egy szimpla polo s farmer, abszolut nem olyan kinezetu aki utan fordulnak a pasik. S valamiert a pasi aki velunk volt meg is vele tancolt egesz ejjel... Ugy kezdtem erezni, hogy stilust kene valtanom. Talan tul eros szemelyisegmmel s kinezettel lehetseges, hogy elijesztem a pasik? :)))) tuti van aki viccesnek fogja talalni, de tenyleg kivancsi vagyok velemenyekre!2013. aug. 30. 20:54
1/4 anonim válasza:
Meg ne haragudj de lehet hogy sokkal szebb/jobb alakú/nyitottabb mint te,azért őt nézték.
2/4 anonim válasza:
Én inkább azt nézem,hogy ki van a ruhában,nem a ruhát.
3/4 anonim válasza:
szerintem is elég manapság az átlag öltözködés.
gondolom értelmiségi csaj vagy, ez ma hanyagolt "buliban".
4/4 A kérdező kommentje:
A bulis eset csak egy pelda volt! Oltozkodni szeretek. Nem oltozom az utolso divat utan, se nem draga ruhakban, hanem a lenyeg szeretek vidaman oltozni, foleg lanyosan. Es persze tudom nem a ruha teszi az embert, nekem sem az a legfontosabb egy pasinal! De azert elso benyomasnal csak a kulso a donto es probaljatok meggyozni, ha nem igaz!!
2013. aug. 30. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!