Miért nem mondta meg, hogy nem tud többet elképzelni, miért "most nem kell senki"?
Azt már megbeszéltem egy hölggyel, hogy nem akar tőlem többet, de... mindig azt mondja, hogy most nem kell senki. Most karriert épitget. Mondtam neki, hogy tudom, hogy ez hazugság, ne mondjon ilyet, mondja meg csak, hogy "bocs de nem".
De mindig azt mondja, hogy most ilyen korszaka van, de máskor is azt mondta, hogy fullon van a pasikkal. Egy darabig nem lesz pasija, most igy él a világban, ha 50 évesen lesz, akkor akkor lesz.
Megőrjit a gondolat, bezzeg én pasiként ilyet mondanék, igy szarnék a világba, rögtön megkapnám a magamét... lehet, hogy lelke mélyén el sem akarja vágni ezt a dolgot?
Mondtam, nyirjuk csak ki a reményt. Válasz: nem, a remény hal meg utoljára.
Én azthittem, a nők tudják, kitől mit akarnak, és határozottan megmondják, ha nem.
Ha ő meg van róla győződve, akkor neked semmi jogod felülbírálni!
Nekem is ilyen korszakom van most (nem karrier miatt), hogy nem kell senki, viszont ha valaki ezt elfogadja, és a közelemben marad addig, amíg ez a korszak véget ér, annak van esélye. Aki viszont közölné velem, hogy ez hazugság, annak már egészen biztosan nem adnék esélyt a későbbiekben sem. Mert úgy gondolom, hogy jogom van a saját életemről, a saját igazságomról a magam módján gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!