Bejovok neki vagy csak azert cseszeget mert megkerdeztem a nevet?
Jott egy uj srac a suliba, es mivel kivancsi teremtes vagyok, megkerdeztem hogy hivjak.. (azt azert tegyuk hozza hogy hasonlit az egyik ismerosomre).
Onnantol kezdve akarhanyszor elmegyek elottuk, az ostoba haverjai elkezdik uvolteni hogy :neeezd ott a szoke baratnod.-.-
Ma megprobalt elejtetni, de nem sikerult neki, mert gyorsabb voltam. Szerintetek? Vagy azt hiszi hogy o tetszik nekem mert megkerdeztem a nevet?
Valószínű hogy azt hiszi, mivel másoknál is, meg magamnál is tapasztaltam már ilyet.
Amikor gimis lettem akkor volt pár ember az osztályba akik évet ismételtek, és volt egy helyes szőke kis csaj aki hozzánk bukott és őt már az első percekben kiszúrtam amikor bekerültünk az osztályterembe, persze nem szólítottam le, mert akkor elég gyáva voltam, plusz senkit sem ismertem ott, tehát új környezet, új arcok, minden más volt, a helyemet nem találtam.
Persze másnap már kezdtünk összebarátkozni pár sráccal, és néhány nappal később a szőke kis csaj látta hogy egyedül állok a folyosón és odajött hozzám beszélgetni, megkérdezte a nevem, meg hogy szerinte hasonlítok valakire és őszintén szólva meglepődtem mert bejött nekem a csaj és azt hittem hogy én is bejövök neki. Meg év vége felé nagyon összebarátkoztam vele, akkor persze volt hogy minden héten beszélgettünk mert néhányan jártunk külön matekra és ő is jött és ott amikor vártuk a tanárt elég sokat tudtunk beszélgetni, és összebarátkoztunk.
Én akkor már teljesen belé voltam zúgva, mert tényleg nagyon szép lány volt, sokat is hülyéskedtünk meg nem egyszer volt hogy csak úgy eljött hozzám meglátogatni.
Persze később elmondta hogy van neki barátja, de csak távkapcsolat de mondta hogy ha nem lenne párja akkor sem járna velem mert rám csak haverként tud nézni. egyébként elmondtam neki hogy tetszik nekem, és utána mondta ezt el. Szóval lehet hogy ez a harci helyzet, de ha neked bejön az illető akkor lépj nyugodtan, ne érdekeljenek a haverjai, mert valószínű irigyek.
Koszonom.:) Utolsonak uzenem: ahogy olvastam, remenykedtem hogy azert mas lesz a sztori vege.
Nem nez ki rosszul, de van baratom lassan egy eve. Felre ertes ne essek, nem all szandekomban szakitani vele, csak furcsa volt hogy tudja o is es a haverjai is, de ennek ellenere ezt csinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!