Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy "férfi" akivel nem...

Van egy "férfi" akivel nem tudom hogy most mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött hogy a párom 'barátja' ez pasi, több olyan alkalom volt hogy ottvoltam a párommal amikor dolgozott, és ottvolt ez a bizonyos valaki is. Jóban vagyunk, csak az a baj hogy egyre jobban tetszik.. (nemfogom megcsalni a párom, csak tetszik..)

Mindig mosolyog rám, hozzámszól, ami a párom többi barátjára nem jellemző,ők úgy kb figyelembe se vesznek..

Szóval amikor összefutunk valahol akkor rendes velem, beszélgetünk,nagyon udvarias. közeledik is hozzám meg nem is. Olyan tipus vagyok aki szereti magába bolonditani a pasikat, szerintetek tetszem neki? vagy csak azért ilyen mert a haverja csaja vagyok? Válaszotokat köszönöm!

2013. nov. 6. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ó, ti nők és az intuitív emocionális gondolkodásotok :D :*
2013. nov. 6. 18:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha nincs értelmes válaszod akkor állj tovább légyszi.
2013. nov. 6. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Istenem kérdező, ebből baj lesz, érzem előre.
2013. nov. 6. 18:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Miért is?
2013. nov. 6. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!