Lány-lány téma. Hogyan ismerkedhetnék meg vele?
3-as: Ez az, hogy nem ismerem egyáltalán, nem tudom, hogy elterjesztené-e bárkinek is. Ha elmondja egy barátnőjének, hogy beszélt egy lánnyal és miért, ő meg tovább adja, akkor sejteni lehet a folytatást...
4-es: Az L word nekem nincs meg, neten néztem, de csak az első 3 évadot láttam. :D Igazából ezt sem tartom jó ötletnek, bár elgondolkodtam azon, hogy valamilyen módon írhatnék neki... Megkérdezném, hogy ha megtudná, hogy érdeklődik iránta valaki, lenne-e kedve ismerkedni. Persze névtelenül, mert ha azt válaszolná, hogy foglalt, akkor nem rombolnám szét a kapcsolatát.
Esetleg, ha tömörülés van a mosdón, akkor kezdeményezz beszélgetést. Persze, nem a legcukibb hely az ismerkedésre, de ott nem fura ha egy idegen hozzászól :) Onnan meg már köszöngettek egymásnak, és le tudsz állni vele napközben is dumálni.
Vagy esetleg ugyanez büfésorban. Bár én azt mondom, hogy legyél bevállalós, és menj oda hozzá csak úgy alapból.
8-as: Múltkor pont kettővel mögöttem állt a sorban. Amikor észrevettem, hirtelen azt sem tudtam, hová nézzek. :D Nem is mertem ránézni, annyira meglepett. :)
Nagyon gondolkodom ezen a random leszólításon, csak még azt nem tudom, mit mondanék neki. Beleképzeltem magam az ő helyzetébe, és ha hozzám valaki csak úgy a semmiből odajönne beszélgetni, nem biztos, hogy jól kezelném. Nem szeretem, ha hirtelen "bele akarnak mászni" az életembe. :) De remélem még addig eszembe jut valamilyen kreatív megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!