Lányok! Ha odamennékm "szia meghívhatlak egy italra? ", és ilyeneket kérdeznék, hogy hívnak, mit szeretsz csinálni, stb meg ilyenek, az milyen lenne, nem lenne nyomulós?
Mert táncolni biztos nem táncolnék, mert ratyin táncolok, a tánc feltétlenül kell?
ÁÁ már nagyon régen voltam discoban, na és azt szeretitek ha a fiú józan vagy azt ha részeg? Gondolom azt ha józan.
Szerintem ha valakihez csak úgy odamész, mert szimpi és meghívod egy italra, akkor nem a hobbijairól kéne érdeklődni.
Szórakozóhelyen főleg ne. Menj oda, hívd meg, kérdezd meg, mit iszik, milyen gyakran jár oda, a nevét megkérdezheted, improvizálj kicsit.
Én pl. a barátnőimmel járok szórakozni, és ilyenkor kifejezetten nem szeretek pasikkal táncolni. Én jobb szeretem, ha a pultnál szólítanak meg, már csak azért is, mert azokkal legalább beszélgetek, akik lekapnak a táncparketten, azokkal maximum smárolok, de leghamarabb elküldöm őket a fenébe.
A pultnál jó, lehet beszélgetni, látod a másikat, ismerkedősebb szagú, mint a rongyrázás.
Egyébként nem gond, ha részeg, amennyiben nem halál bunkó meg idióta.
Bár legutóbbi ilyen esetben az amúgy értelmes, és jóképű srác háromszor kérdezte meg, mit tanulok, hány éve tanulom, és kb 10 perc után megkérdezte, hogy miért angolul beszélünk. Végig magyarul beszélünk.
Azért vicces volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!