Van olyan csaj, aki akar pasit és nincs tele előítélettel?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 18:17
2/9 anonim válasza:
Szerintem max olyan, aki még nem járt senkivel, és nem esett át egykét szakításon, csalódáson :D
3/9 A kérdező kommentje:
kellemetlen, manapság a lányok olyan előítéletesek, meg a fiúk is, mint régen a nácik. Mindenkit szelektálnak, az a jó aki helyes, meg gazdag, az emberi értékek pedig sárba vannak tiporva, ha valaki jószívű meg kedves az a pasi nem kell senkinek, a gazdag pasikat akarja mindenki, meg a helyes b. képűeket, mint annak idején hitler aki nyalta a s****t a szőke kék szeműeknek, na manapság is ez van, a nők megvannak bolondulva egyes pasikért, a többi férfi meg mehet .urvázni, roppantul idegesítő ez a tény számomra, de sajnos ilyen az élet
2013. nov. 5. 18:27
4/9 A kérdező kommentje:
Pepsit iszok és A Schindler listájának zenéjét hallgatom, tükrözi a lelki állapotomat, a csajok elutasítása után jól esik, ilyenkor nagyon jó a Schindler mikor semminek érzem magam, mert semmibe se vesznek.
2013. nov. 5. 19:07
5/9 anonim válasza:
Előítélettel?? Nem elvárásokra gondolsz?
Nincs olyan lány, mindenkinek vannak igényei. Az igényszint eltérő lehet és a belső értékek gyakran felülírják az első rossz benyomást, amit a külső váltott ki. De senki sem fog jelentkezni nálad arra a kérdésre, hogy "kinek mindegy minden, ki olyan elkeseredett, hogy semmit nem vár a másiktól azon kívül, hogy farka van?"
6/9 A kérdező kommentje:
ezt én is tudom, de nem pusztán elvárás, én legalábbis előítéletnek tekintem, ha engem megbélyegeznek, mert nem vagyok olyan szép, ha valakit arc alapján megítélünk az olyan, mint megítélni másokat bőrszín, vallás vagy egyéb dolgok alapján, az egy dolog, ha nem tetszek nekik, csak épp nem úgy kéne közölniük, ahogy szokták, durván, és némelyik még xdzik is mikor megsért, pedig megmondhatná úgy is, hogy nem vagyok az esete, ez jobb lenne, mint ahogy írni és mondani szokták
2013. nov. 5. 19:55
7/9 A kérdező kommentje:
egyébként nem kell hogy keseregjen, meg ne a farokért szeressen, mert az embert nem a farka, meg egyéb ilyesmik alapján kell szeretni, legalábbis a nőknek se csak a punciját kell szeretni, hanem az egész nőt, a belső tulajdonságaival együtt, a belső tulajdonságok szerintem fontosabbak, mint olyan dolgok, hogy 40 cm-es farok, meg 100-as cici, meg ilyenek, mert ezek csak külsőségek, amik lehet, hogy jók, de nem kell felszínesnek lenni, csak hát szinte mindenki ilyen, nők is, meg a férfiak is, ha bár én kivétel vagyok, nem ítélek meg embereket az arcuk, bőrszinük, meg vallásuk vagy épp a származásuk miatt
2013. nov. 5. 20:03
8/9 errre válasza:
Te ugyanúgy tele vagy előítélettel, mint mások..az írásaid alapján.
9/9 A kérdező kommentje:
hát egyáltalán nem, én csak a viselkedésük alapján belső tulajdonságaik alapján ítélek meg embereket, ez jobb, mint ha valakit meg se ismerünk, csak elfordulunk tőle, mert nem szép, vagy ha kiközösítünk valakit mert roma vagy zsidó, az ilyesmi rossz, de belső tulajdonságok alapján ítélek, tehát magamat jó embernek, az antiszemita, meg rasszista és egyéb előítéletekkel teli embereket meg rongy embernek tartom
2013. nov. 5. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!