Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Támogatnád-e ezt az ötletet?

Támogatnád-e ezt az ötletet?

Figyelt kérdés

Nem tudom van-e már ilyen weboldal, de mit szólnál ahhoz, ha olyan ismerkedési portált hoznának létre, ahol a férfiak nem írhatnának rá egyetlen nőre sem? Kizárólag csak nők kezdeményezhetnének beszélgetést (csak válaszlevél funkció lenne) ösztönözve őket arra, hogy már a 21. században élünk és bizony szabad/illik is kezdeményezniük nekik is illetve a sok komolytalan férfit így szűrné ki.

Ehhez kapcsolódik a másik alkérdésem is: ha te döntenéd el, mit tennél, hogy a jó emberek megérdemelten párt találjanak?

Korodat és nemedet írjad oda, legyél szíves!

2013. nov. 4. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Amikor fenn voltam társkeresőn, én ráírtam több nekem tetsző pasira is, láss csodát, az igazán jól kinézőknél valszeg tömött sorok álltak.

Ok, hogy 21. század, de ideális esetben egy férfi továbblép, ha visszautasítják, egy nő meg megzuhan a nőiségében.

Az én önbecsülésemnek se tett jót, azóta nem gondolom, hogy elég jó nő vagyok, max egy vékony rétegnek.

2013. nov. 4. 20:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudod, akkor nekem női lelkem van...
2013. nov. 4. 20:31
 13/18 anonim ***** válasza:
te nem vagy képes elfogadni a negatív kritikát
2013. nov. 4. 21:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehet, h a 21. században élünk, de a sokezer éves ösztönök, miszerint a férfi vadászik, a nő választ még nem haltak ki többségünkből, szóval minél inkább hisztizel a rendszer miatt, annál visszataszítóbb vagy a nők szemében, bocsi!

Másrészt pont ezzel a módszerrel nem lehet kiszűrni a komolytalan pasikat, mert olyan csak elvétve akad, aki a szexet visszautasítaná (mert legyünk őszinték, erre megy ki a dolog).

Az alkérdésről meg annyit, h ki dönti el, ki jó ember és ki nem, vagy h ki mit érdemel? A média neked is jól kimosta az agyad, senkinek nem jár alanyi jogon a lamborgini meg a fullos buxa, mindenki azt érdemli meg, amiért megdolgozik, drágám!

23L

2013. nov. 4. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Mivel vennéd rá a nőket, hogy regeljenek?
2013. nov. 4. 21:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Erős szavak Kedves 23 éves Nő! Kezdjük ott, hogy nem nézek tv-t! Nem figyelem a média agymenéseit, nem foglalkozom semmiféle felszínes ostobizmussal. Az előítélkezés ismeretek nélkül nem nagyobb bűn, mint ötleteket gyártani például? Nem kell magadra venni mindent, ez csak egy ötlet volt. Nekem nem Lamborghini kell. Ezek szerint Neked a matériában merül ki minden, mi alanyi jogon jár. Én azokra az emberekre értettem, akiket becsapnak, hazudnak nekik, de ők reményteli módon élik az életüket és nem ártanak másoknak. Kicsit elgondolkodni, mielőtt oltani, Drága Szerelmem!
2013. nov. 4. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Oké, csak kicsit furcsának találom, h neked annyira nem jön össze semmi, h már ilyen hülyeségeken agyalsz, meg h nem látod, h kinézettől és státusztól függetlenül mindenféle embereknek sikerül párkapcsolatot kialakítani. Biztos neked is menne, csak tenni kellene érte!;)
2013. nov. 4. 21:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz, tudni fogok ellene tenni. Mindig kell egy kakukktojás is! :D
2013. nov. 4. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!