Mi kell a mai nőknek? Pénz&Sárm?
A kommentjeidből látszik, hogy neked kéne elgondolkodni, nem a 65%-os lánynak. Ugyanis mikor rájössz, hogy holt baromságokat beszélsz, akkor még jobban vagdalózni kezdesz.
És megjegyzem teljesen feleslegesn adod itt a "megmondó emberkét", mert látszik, hogy csak egy sértett kölyök vagy. A kölyök pedig nem feltétlenül a korodat jelöli...
Na megjött a másik okos. :(
Nincs bennem sértettség.
Kinek mi. Nekem például inkább a sárm. Nem a tipikus szépfiús, vagy sportos külső, hanem a belső kisugárzás, ami hatással tud lenni rám. Ilyet nem könnyű találni, szerencsés vagyok, hogy nekem sikerült, pedig magasak az elvárásaim.
A pénzről annyit, hogy sokkal fontosabb, ha valaki életrevaló, talpraesett, a korlátozott lehetőségekből is ki tudja hozni a legtöbbet, mint ha mondjuk csak úgy az ölébe hullik a nagy vagyon, amit aztán nem tud jól kezelni.
Igen.
És mi kell a mai férfinak?
Rajongás és p.na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!