Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi kell a mai nőknek? Pénz&Sárm?

Mi kell a mai nőknek? Pénz&Sárm?

Figyelt kérdés
Hát nagyon sajnálom mert nálam nincs meg minden, de talán a Berényi Mikinél próbálkozzatok. :D
2013. nov. 4. 19:23
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

:D

Mi van, tán magadra ismertél a kérdés elolvasáskor?

2013. nov. 4. 19:53
 22/46 anonim ***** válasza:

Zsenikém, ha nem tűnt volna fel én férfi vagyok, veled ellentétben...

Szóval nem hiszem, hogy annyira zavarna, ha nem kellesz nekem. Vagy mégis?

2013. nov. 4. 19:57
 23/46 anonim ***** válasza:
Szerintem zavarja. :D
2013. nov. 4. 19:58
 24/46 anonim ***** válasza:
Némelyik válaszoló elgondolkozhatna, hány csúnya és csóró embernek van nője, illetve hány ostoba és primitív embernek. Megsúgom, nem az első kategória vezet.
2013. nov. 4. 19:58
 25/46 anonim ***** válasza:
Tisztalelkűségért mit adnak a "teszkóban"? Még semmit sem láttam, minden cédulán HUF volt...
2013. nov. 4. 20:00
 26/46 A kérdező kommentje:
Persze engem nagyon zavar minden. Főleg az ostoba tyúkok. :D
2013. nov. 4. 20:05
 27/46 anonim ***** válasza:

"Némelyik válaszoló elgondolkozhatna, hány csúnya és csóró embernek van nője, illetve hány ostoba és primitív embernek. Megsúgom, nem az első kategória vezet."

Sajnálatos dolog, hogy valakinek a primitívségre van igénye és az ostobaságra.

Engem egyik sem érint, mert az én barátom nem csúnya, nem primitív és nem ostoba. :)

Miért kellene választani a csúnyacsóró (de nem primitív) és az (jól kinéző) ostoba közül, ha van olyan, aki egyik kategóriába sem esik?

2013. nov. 4. 20:05
 28/46 A kérdező kommentje:
Majd pár év múlva gondolkozzál el ezen a sok baromságon amit most leírtál 65%.
2013. nov. 4. 20:07
 29/46 anonim ***** válasza:
tisztalelkűségért valóban semmit, de épp ezért kell felemelnie az ember fiának/lányának a kis valagát és elhúzni melózni, nem pedig a ráakaszkodni valakire hogy a sült galambot betegye a szájába... szerintem :P
2013. nov. 4. 20:08
 30/46 anonim ***** válasza:

Ne vagdalkozz, hanem írd le, hogy mi a baromság abban, amit írtam.

Hogy nem kell sem ocsmány sem pedig primitív ember? Tényleg hatalmas baromság, biztos ezen fogok gondolkozni pár éven belül diplomával a kezemben, gyűrűvel az ujjamon...:)

2013. nov. 4. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!