Helyesen cselekszem?
Figyelt kérdés
Internetes társkeresőn vagyok regisztrálva. Ott az a tendencia, hogy nem kap a férfi választ a nőtől, ha nem tetszik neki a képe, írjon akármilyen levelet.
Nos, nekem is írogatnak nők, eddig úgy voltam vele, hogy egy elutasítóválaszt odaírok, ha nem tetszik, mert nem vagyok bunkó. Most viszont a női "nemreagálokneki" reakciók után úgy döntöttem, ha szart se érdemelnek ezek választ. Ugyanolyan szemetek ezek is, ha olyan ír nekik, aki nem szimpi egy kép alapján.
Jó ez így, kérdem én?
24/F
2013. nov. 4. 13:20
11/11 anonim válasza:
szerintem nem cselekszel helyesen. én is fenn vagyom akadva azon, hogy annyit sem képesek válaszolni, hogy: nem tetszel/szakmunkással nem járok/csóró vagy. egy őszinte választ azért elvárnék. de sokan nem képesek erre a "nagy" dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!