Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha annyira nagyon szeretethián...

Ha annyira nagyon szeretethiányom van már évek óta, akkor miért nem jön össze nekem egy csaj sem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kocka nyugi,eljárogatok ide,oda,és van rendes életem már dolgozok,de hogy évek óta ez megy,hogy kikosaraznak a csajok,nem hiszem el,pedig én csak egy lányt szeretnék akit szeretgethetnék,és boldogok lehetnénk,akkor miért ilyen nehéz ez??

25\F

2013. nov. 4. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki tudja? :D 25/F
2013. nov. 4. 08:15
 2/10 A kérdező kommentje:

De ha ennyire kell nekem ez,miért nem találok vkit??

Nem igaz,ilyen nincs,aki akar talál,nem??

2013. nov. 4. 08:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Elég primitív hasonlat lesz, de a szerelem olyan mint a fingás: ha erőlteted szar lesz.

Nem úgy működik a dolog, hogy te már nagyon akarod és BUMM! megtörténik. Majd összejön, ne siettesd.

2013. nov. 4. 08:18
 4/10 anonim ***** válasza:
az ennél határozottabb egyedeket szeretik a csajok
2013. nov. 4. 08:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ordít rólad a görcsös igyekezet.

Lazíts egy kicsit. Ne akarj mindenáron barátnőt. Élvezd az életed. Ha magaddal jóban leszel, az vonzó és azt a nők is észreveszik :)

2013. nov. 4. 08:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez van. Akkor fel kell hagyni a csajozással és csak a hobbimmal törődnöm, rég láttam én ezt már...

Az után várok, hogy még mielőtt elfonnyadnék lesz valaki akinek szimpatikus leszek. :S

2013. nov. 4. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden attól függ, hogy külsőre milyen vagy, ha jóképű, akkor bármikor lehet csajod, ha átlagos, akkor már nehezebb, ha ronda, akkor sajnos esélytelen. Köztudott ugye,hogy a nők csak a külsőt nézik.
2013. nov. 4. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:

08:41

Amen!

2013. nov. 4. 09:37
 9/10 BlackSword ***** válasza:

Mert a férfi olyan, mint a wc: vagy foglalt, vagy le van csinálva...

De nekem inkább egy másik mondás jut eszembe rólad: kinlódsz, mint káposzta hús nélkül...

2013. nov. 4. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd ennyire, de ne is zárkózz el a lehetőségek elől. Ha tényleg normális srác vagy, akkor tuti találsz egy aranyos lányt.
2013. nov. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!