Mit csináljak, hogy ő írjon nekem?
Figyelt kérdés
Hali!
Van egy csaj (ismerem személyesen /pár napja találjoztunk egy házibuliban/) ha én írok rá/kezdem el a beszélgetést facebookon akkor tök jól elbeszélgetünk több órán keresztül... Hogyan èrhetném azt el, hogy ne én hanem ő írjon rám előbb?
Normális válaszokat, Köszönöm!
2013. nov. 3. 10:44
1/3 anonim válasza:
ne taktikázz. lány vagyok, és nekem ez nagyon nem jön be. írj neki, beszélgessetek, érezzétek jól magatokat. ne görcsölj rá meg semmi. nem tudom mióta beszélgettek már, de ha érdekled, egy idő után valószínűleg talál majd alkalmat arra, hogy írhasson neked. amúgy meg ha tudtok, azért személyesen is ápoljátok a kapcsolatotokat. úgy jobban látszik, hogy hogy viszonyul hozzád, mint neten keresztül :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Hát nem rég óta ismerjük egymást (Kedd óta), és én írok neki stb. (több órán keresztül beszélgetünk) csak nem akarom untatni illetve nem akarom, hogy a barátzónába kerüljek!!
2013. nov. 3. 11:09
3/3 anonim válasza:
ha untatnád, lerázna, nem lenne fent, elkerülne stb. a kedd olyan, mintha tegnap lett volna, szóval egyáltalán nem gáz, ha ő még nem ír rád. a barátzónához nem tudok hozzászólni. nem hiszek benne. vagyis nem úgy mint te. ha nagyon nem akarsz odakerülni, hívd el valahová. mondjuk én tuti nemet mondanék 5 nap után. szerintem a "barátzónába" nem egy hét alatt kerül az ember, szóval talán megéri tovább írogatni neki. maximum kezdj el vele óvatosan flörtölni, és akkor leesik neki, hogy te nem barátkozni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!