Szép napot. Érdekelne engem h Magyarországon az idősebb Nőket mennyire érdekli a fiatalabb, mondjuk 20 évei elején járó fiúval való, szexuális kapcsolat létesitése?!?!
9es,hát én érett gondolkodású vagyok,magam élek évek óta,magam is tartom el,soha nem voltak próblémáim a nőkkel,magabiztos fickó vagyok,és jó képű is(mások mondták)!szerinted ilyen tulajdonságokkal,meglehet egy Milf??
11" sajnálom ha valakit is megsértettem..nem állt szándékomban..de egyébként nem kéne mindenben a a hibát keresni.
# 12:
Erre már csak egy milf tudna választ adni. De mint mondtam korábban, a normális milfek nem vonzódnak a sokkal fiatalabb pasikhoz. Szóval a színvonal... hát nem biztos, hogy a legjobb lesz. De összejöhet.
72% f...szságokat beszél, állítom, h életében nem látott nőt!
De h te se nagyon fogsz az is biztos, mert eléggé szerencsétlen, luzer beütésed van!
Legyél tökösebb!
# 14:
Nem akarlak elkeseríteni, de volt már pár nőhöz szerencsém.
Try harder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!