Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam a fiúnak, akivel...

Elmondjam a fiúnak, akivel randizok, hogy műfogam van?

Figyelt kérdés

Van egy kivehető protézisem, 3 fogam hiányzik. A többivel nincs gond szépek. Nagyon szégyellem magam miatta, hiába nem látszódik de én tudom,hogy az nem az enyém.

Mostanában elkezdtünk randizni, már nagyon rég vártam rá, nagyon rég tetszett, és most kiderült én is neki, és szeretném, ha minél tartósabb lenne ez a dolog köztünk.

Nos ezért is félek, hogy mi van ha rájön? Mondjam én el neki? Lehet utána undorítónak találna. Sőt. Egy év múlva tervezem az implantátumot. Akkor úgyis megfogja tudni. Nem tudom ez olyan dolog, hogy meg kell mondanom neki? Vagy csók közben észreveheti? Neki gyönyörű szép egészséges fogai vannak. De különben tudom, hogy ő is nagyon akarja a dolgot kettőn közt.

2013. nov. 3. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mondd.

Szerintem ha normális,akkor nem lesz baj.

2013. nov. 3. 23:52
 2/12 anonim ***** válasza:
mond el ,de rögtön
2013. nov. 3. 23:53
 3/12 anonim ***** válasza:
*de ne rögtön
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszel neki nem erdekli majd... en ki is vetetnem veled mikor anyamnak bemutatlak :Dddddd
 5/12 anonim ***** válasza:
Jobb mintha hiányoznának a fogaid. Nekem 4 fogam is hiányzik. :$
2013. nov. 3. 23:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi akkor majd közlöm vele. kicsit aggódom, de nem tudok mit tenni. Remélem ha nehezen is de valahogy elfogadja.
2013. nov. 4. 00:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem várj egy kicsit amíg elmélyül a kapcsolat és majd utána mond el.
2013. nov. 4. 00:02
 8/12 anonim ***** válasza:

22 F vagyok 11 műfogam van (rossz genetika hiába mosom foglalkozom vele, gyakran járok fogorvoshoz egyszerűen a családunkban mindenkinek hasonlóan rossz fogai vannak)

És még egyszer sem kérdezték, sőt észre sem vették h műfogam van de nem is zavar senkit legalább van

2013. nov. 4. 00:06
 9/12 anonim ***** válasza:

he?

ez lehet kizáró ok is?

hülye aki ezért dob vagy megbélyegezz egy embert.

2013. nov. 4. 09:10
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem ha ezért dobna akkor jobb neked nélküle. nem azzal van a probléma ha valakinek műfoga van (még ha kivehető is) hanem azzal ha ápolatlan.
2013. nov. 4. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!