Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elmondjam neki?

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Év eleje óta közös a társaságunk. Ekkor még csak a társaság volt a közös pont. Nem is igazán beszéltünk. Pár hónapja kerültünk kicsit közelebb. Akkor kezdtünk el egymással is beszélni, egymást ugratni (főleg társaságban, kettesben ritkábban). Mostanában már többet beszélünk, érezhetően keressük a másik társaságát, tehát egyértelműen nem utál. Nem nehéz kitalálni, hogy nekem egy ideje már tetszik. Az a baj, hogy kezdünk összebarátkozni (nem is ez a baj, hanem, hogy így már van mit veszítenem). Kezdek egyre joban elveszni. Folyton rajta kattog az agyam, és ez a tanulás, a házimunka meg úgy minden rovására megy. Úgy érzem lehet valamennyi esélyem, és el szeretném neki mondani. Talán lesz is rá alkalmam a következő baráti összejövetelen. Nem valami szívhez szóló szerelmi vallomásra gondolok, csak hogy tudatom vele (konkrétan, nem célozgatva) hogy tetszik. Ha amúgy lenne nála esélyem, ezzel elronthatom a dolgkat. Elijeszthetem, vagy elveszíthetem az érdeklődését? Ha nem kellek neki abba még bele tudok nyugodni, de ha azzaal rontok el mindent, hogy színt vallok, akkor inkább hagyom tovább kalandozni az agyamat, és kivárom a megfelelő alkalmat. Nektek milyen tapasztalataitok vannak, illetve milyen véleményen vagytok? Megéri megpróbálni?

L/21

2013. okt. 15. 21:37
 1/7 Furujika válasza:

Csak egyszer vagy 21 éves, úgyhogy szerintem mindenképp lépj valamit te, ne bánjad életed végéig. "Mi lett volna, ha?"

Jobb ötletnek tartok egy papír alapú levelet bedobni a ládájába. Ha nem a válasz, akkor az nem ciki (annyira, mintha élőben történne az elutasítás), ha meg igen, akkor meg reagálni fog, ugyan ott vagy.

Egy szép levélpapírt és borítékot ne sajnálj, a FB-t meg e-mailt felejtsd el.

19/L

2013. okt. 15. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem Facebookon tenném. Mindenkép személyesen. A levél bizonyos okok miatt nem is opció. Köszönöm a válaszod :) Ha valaki másnak is van mit hozzáfűzni, szívesen várom még a válaszokat :)
2013. okt. 15. 22:03
 3/7 anonim válasza:

Attól függ, hogy ő hogyan viszonyul:)

Bár ha hülyültök egymással akkor szerintem van esélyed, és nem véletlenül keresi a társaságod:)

A fiúk nem haverkodni akarnak egy lánnyal..

De én fiatal vagyok..és tapasztalatlan, nem biztos, hogy feltétlenül rám kellene hallgatni:)

2013. okt. 17. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor megpróbálom, ha sikerül összeszednem a bátorságom :)
2013. okt. 19. 09:41
 5/7 anonim válasza:
Majd meséld el, hogy hogyan alakult :)
2013. okt. 19. 12:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben. :)
2013. okt. 19. 13:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, nem úgy alakult, és nem tudom hányadán állunk. Ha elmondom neki, mindenképp írok még, már csak azért is, hátha valaki csak később látja, de tanulhat belőle.
2013. okt. 24. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!