Haza akarom vinni a barátom, de félek, hogy mit szól a lakásunkhoz. Felkészítsem rá? Vagy hagyjam, hadd érje a meglepetés?
Nem kell paráznod!Ha szeret,akkor téged szeret és nem azt ahogyan élsz!
Anno nálunk is ez volt,de takarítottunk rendesen stb..Még se szégyelltem,ez volt ezt kellet elfogadni!S egy pasim se szaladt világgá :)
Ilyesmi helyzetben volt a volt barátnőm is, bár azért ennyire nem volt durva, de mondta ő is mikor először mentem hozzá, hogy ne számítsak hűű de milyen házra... Én meg mondtam, hogy nem kell aggódni, a miénk 6-7 éve átépítés alatt van, úgy hogy nincs is még kész minden. :D
Marhára nem tud érdekelni, hogy egy embernek mennyi pénze van, amíg nem belőlem akar megélni, mert én is csóró vagyok. :D
Lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, de jussanak eszedbe a mesék!
Hamupipőke nem igénytelen volt, csak szegény. Komolyan, én 21 évesen ismertem meg a páromat. Amikor ő megtudta, hogy a szüleim meghaltak és egyedül nevelem a húgomat, bizony megijedt, mert voltak rossz tapasztalatai. De mivel tisztaságot(nem pompát!) talált megnyugodott. 20 éve a férjem és ugyanabban a kis lakásban élünk két gyerekkel. Ők sem szégyenlik!
Ennekem meg nincs baratom, de en is tartok attol a pillanattol, amikor haza kell hoznom.
Nalunk a lakas total atlagos, nincs nagy szepseg, de tiszta. Nincsenek draga butorok, bor uloganitura, de hangulatosnak mondanam. Sokat faradoztunk, hogy legalabb ilyen legyen.
Viszont az egesz tanyan van, kulteruleten, amirol sokmindenkinek negativ velemenye van. En csak ettol felek.
Aranyosak vagytok, meg hát jól esik, hogy ezt mondjátok így gondoljátok, megnyugodtam valamennyire. Meg hát.. nem is értem, hogy juthatott eszembe, hogy majd ezzel baja lesz, messze ő a legértelmesebb pasi akit ismerek. Úgyhogy remélem :)
Szerintem a tanya nagyon klassz hely, régen sokat jártunk ki egy közeli tanyára. Arról sosem lennék rossz véleménnyel. Lehet egy nagyvárosinak érdekes, de fantasztikus lehet állatok az udvarban, nincs nyüzsgés.
Szerintem ha a házatok állapota miatt megváltozik az, amit irányodba érez, akkor jobb ha te is elgondolkozol azon, hogy értékes-e a kapcsolat.
Az persze nem baj, hogy tartasz a látogatástól... én is féltem amikor a barátomat haza kellett hozni, régi a lakás és évek óta nincs pénzünk felújítani. Azóta már majdnem 3 éve együtt vagyunk.
Nálunk koszosak a falak, van néhány repedés is rajtuk, a fürdőben olyan vízkő vagy tudom is én mi van a csempén amit eddig semmi nem szedett le és úgy néz ki, mintha nem használnék felmosót. Pedig de. :) Csak sajnos hiába takarítok ki, a fal, csempe stb. elég sokat ront az összképen. Úgyhogy megértelek! Viszont úgy gondolom ha tényleg szeret a barátod, akkor ez nem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!