Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk nektek az kiábrándító...

Fiúk nektek az kiábrándító lenne ha megtudnátok hogy a barátnőtök más lányokkal össszebújik, csókolózik, de amúgy hetero? Kidobnátok amiért rendszeresen smárol 1 lánnyal?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és egyáltalán nem tetszenek a nők,eddig mindig csak férfiakkal jártam és rájuk izgulok is fel,viszont van egy lány akit megismertem tök jó barátnők lettünk és néha úgy adódik hogy csókolózunk meg egymáshoz bújunk,de ennél többre nem vágyok...
2013. nov. 3. 20:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 22 vagyok, néha szoktam nőkkel smárolni, de én azért mert tetszenek. :) Az első barátom megsértődött, a másodikat különösebben nem érdekelte, a mostani meg csak akkor megy bele, ha ő is láthatja.
2013. nov. 3. 20:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát igen...akkor az lesz hogy majd megkérdezem az aktuális pasit hogy zavarja-e és ha igen akkor nem csinálom.De ilyen 3-as dologba nem mennék bele...
2013. nov. 3. 20:55
 13/15 anonim ***** válasza:

1. Ő nem hetero akkor.

2. Nem azért szakítanék,mert másik lánnyal,hanem mert másik emberrel.

2013. nov. 3. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm ne csókolózzon mellettem senki mással, nekem ez nem fér bele.
2013. nov. 3. 23:16
 15/15 anonim válasza:
Hát erről utoljára ovisoknál hallottam. A lányok kíváncsiak, ezért egy másik lánnyal kipróbálják. Na de egy hetero nő, párkapcsolat mellett, ez elég kiábrándító. Az hogy megöleled, megpuszilod a arcát az teljesen oké, de ez sok.
2014. júl. 12. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!