Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedésnél kiderült...

Netes ismerkedésnél kiderült nagyon közel lakik hozzám. Hogy kezeljem azt, hogy magához hív fel, úgy hogy nem is ismer?

Figyelt kérdés

menjek át beszélgetni de semmi más, attól ne tartsak.

mindig elutasítom, de nem jön azzal, hogy ok, találkozzunk itt meg itt, vagy akármi .

2013. nov. 3. 19:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nos azzal, hogy nem adtam meg a teloszámom sem, most nyílt meg és ment át normális beszélgetősbe. szóval nem kell nekem mozdulnom sehova egyenlőre, most beszélgetünk és meglátja, hogy ő valóban akar e találkozni, vagy én valóban akarnék e. csak a képbe jött egy másik csaj ismerőse, vele is chatel és most róla mesél. én meg asszisztálok mellé...lassan konferencia beszélgethetnénk is...ez a netesdi kiborít
2013. nov. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!