Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Összeismerkedtem egy fiuval,2...

Összeismerkedtem egy fiuval,2 hét mulva feljöt hozzám egyszerüen nem jöt hogy hidjem, olyan hideg volt velem, csak álltunk és mikor megcsokoltam hát na epp nem lököt el magátol. Ez azt jelenti nem tetszetem neki ugye?

Figyelt kérdés
olyan pökhendien viselkedet,büszkèn feltartotta a fejèt mintha az sugàrzot volna a tekintetèbõl,hogy "hadjàl nem alacsonyitom le magam hozzàd"ès persze nem vagyok nyomulòs fajta mikor kezdet vetköztetni elküldtem s mèg megharagudot!ha làttam csepet sem vonzom minek kinlòdjak?

2013. nov. 3. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy büdös volt a szád ;( Amúgy szerintem nem tetszel neki ;(
2013. nov. 3. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
hát én meg se csókoltam volna. de legalább annyi volt benned, hogy nem feküdtél le vele
2013. nov. 3. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy meglátta a helyesírásod...
2013. nov. 3. 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:

lehet, h undorodik tőled.

mutass képet! magadról!

2013. nov. 3. 16:55
 5/7 ASOT ***** válasza:
jól értem, hogy akkor a csókot nem akarta, de vetkőztetni azt már igen?
2013. nov. 3. 17:00
 6/7 A kérdező kommentje:
igen,pontosan
2013. nov. 3. 17:01
 7/7 ASOT ***** válasza:
akkor lehet h tényleg büdös volt a szád vagy fejre nem tetszettél neki, de úgy gondolta egy dugás azért beleférne, aztán mégse..
2013. nov. 3. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!