Szerintetek tetszek neki, vagy mi ez? Hosszú, így többi lent!
Idén költöztem ki Németországba. Van egy osztálytársam, akire hamar felfigyeltem. Vagy ő figyelt fel rám? Ugyanis órán, mindig engem nézett. Első nap az osztályban diákképviselő-választás volt, és valaki egy olyan nevet írt, ami nincs is az osztályban. Elkönyvelték, valaki biztos rosszúl jegyezte meg a nevemet, és így én kaptam me a szavazatot. Másnap Ő (a kiszemeltem) ezen a néven szólított. Így gondolom, ő írhatta a nevemet a cetlire.
Egyik órán hátrafordultunk barátnőmmel beszélgetni a kiszemeltemhez és a legjobb barátjához. Ő csak a könyvét lapozgatta. A legjobb barátja megszólal: Szeret téged. Nem értettem, így visszakérdeztem, és ő újra elismételte. Rögtön ránéztem a kiszemeltemre, akit nem zavartatta, hogy éppen róla van szó, csak lapozta a könyvét.
Olyan is volt, hogy éppen zenét hallgattam, mentem le a lépcsőn, Ő és a haverjai pedig mögöttem jöttek. Nem figyeltem, és majdnem lezúgtam a lépcsőn. A haverjai nevetni kezdtek, ő pedig határozottan rájuk szólt, hogy fejezzék be.
Egyik szünet után ott ült ő és három haverja, valamint én az osztályban. Az egyik haverja megszólal, hogy miért bámulom állandóan Őt. Letagadtam, hogy ez nem igaz. Sokáig kérdezgettek, én pedig csak zavartan tagadtam mindent. Ő csak lehajtott fejjel ült és tiszta vörös képpel nevetett. Nem tudtam hova tenni a dolgot.
Másnap odamentem a legjobb barátjához, amikor elcsíptem, hogy a kiszemeltem nélkül van, és megkérdeztem, mi volt ez a dolog. Mosolygott, rögtön tudta, hogy miről van szó. Megint megkérdezte, tetszik-e nekem. Tagadtam. Azt válaszolta, hogy a kiszemeltem szeret engem, de ne adjam tovább, hogy ő ezt elmondta nekem.
A német legjobb barátnőm azt mondta, hogy hazudik. Én pedig le vagyok törve. Vajon tényleg hazudott? Tudom, elég gáz ez az egész, meg, hogy itt kérek tanácsot, de legalább nem vagyok az a fajta lány, aki ennyi idősen minden nap más ágyában köt ki.
Előre is köszönöm a válaszokat.
14/L
Nem igazán. Azt sem mondanám hogy csöndes, de inkább csak a háttérben áll, és nem egy ''szoknyapecér''
Viszont van egy lány, akivel nagyon sokat beszélget meg nevet, nem is ronda a lány, de állítólag annak a lánynak kapcsolata van már lassan egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!