Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek bejövök neki?...

Szandra2000 kérdése:

Szerintetek bejövök neki? Vagy tetszek neki?

Figyelt kérdés
2 éve ismerem és a legjobb fiu haverom lett de én töbett érzek iránta mint barát de amikor én bevalottam neki akkor nem mondot semmit hanem elkezdet másról beszélnI! Mindig meghallgat megvéd bátorit.De a barátnőimnek azt mondja mindig hogy csak barátok vagyunk!
2013. okt. 31. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogd vissza magad, hidd el, fog szólni, ha valamit akar.
2013. okt. 31. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
akkor csak barátok vagytok!
2013. okt. 31. 09:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy fogjam vissza magam??
2013. okt. 31. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit. Amikor te bevallottad neki, nem mondott semmit. Valszeg mert nem akart megbántani. Meghallgat, megvéd, bátorít. Mivel legjobb haverok vagytok. Mindenkinek azt mondja hogy csak barátok vagytok. Nem érez semmit irántad. Sajnálom, de nincs nála esélyed :(. Amúgy velem is ez volt...
2013. okt. 31. 09:57
 5/9 A kérdező kommentje:
amikor bevalottam neki akkor csak anyit irt hogy .... de ez mit jelnent
2013. okt. 31. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Várj... neten vallottad be neki? Akkor ezt nagyon elszúrtad! Sose vallj szerelmet a neten! :(((
2013. nov. 2. 00:14
 7/9 anonim válasza:
hát szerintem egy kicsit bejössz neki:)
2013. nov. 2. 16:19
 8/9 A kérdező kommentje:
utcso komizó miből gondolod??
2013. nov. 3. 14:22
 9/9 anonim válasza:
azért mert ha megvéd akkor biztos ha nem is nagyon de szimpatikus lehetsz neki :D
2013. nov. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!