Valakinek lenne kedve ismerkedni? 19/L
Figyelt kérdés
Barátilag gondoltam, nem keresek pasit, csak éppen unatkozom. Bárki írhat, kortól, nemtől függetlenül.
Primitív emberek kíméljenek. Köszönöm :)
2013. nov. 2. 16:41
21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy "megéri-e velem járni", pedig nem ezen múlik, hanem ezeregy más dolgon is. Viszont nem tartom logikusnak, hogy egy félreértett mondat alapján kellene megítélni, hogy milyen jellem vagyok.
2013. nov. 2. 18:28
22/31 A kérdező kommentje:
Valóban ezt írtam, de mint már említettem, párkapcsolati szemszögből néztem a dolgot. És én azzal járok, akibe szerelmes vagyok, így egyébként is adott, hogy nem csalom meg.
2013. nov. 2. 18:30
23/31 anonim válasza:
Csak tudod egy ismerkedésnél nagyon fontos ki mit mond, mert döntő tényező. Te se állsz szóba akárkivel igaz? Lehetnek félreértések, ezért kell tisztázni. Hagytam rá lehetőséget? Nem ítélkeztem csak nézőpontod követem.
24/31 A kérdező kommentje:
A nézőpontom sajnos nem mindig egyszerű követni. :)
És nálad mit jelent a hűség?
2013. nov. 2. 18:36
25/31 anonim válasza:
Ha valaki azt írja neked "csá cicus van kedved ismerkedni?" nem hiszem, hogy úgy reagálsz mint aki azt írja "szia nagyon szimpatikus vagy, van kedved ismerkedni?":) Hát ez fordítva is igaz lehet. Nem mindegy mit hogyan gondolsz, hogyan mondod ki. Remélem érted.
26/31 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van.
2013. nov. 2. 18:39
27/31 anonim válasza:
Nálam a hűség azt jelenti, hogy kitartónak lenni még akkor is, ha már nem szeretem. Amíg vele vagyok addig nem csalóm meg. Nem hiszem, hogy más se gondolná másképp. A kitartás értékes.
29/31 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. nov. 3. 00:46
30/31 anonim válasza:
akkor vele beszélgessél!!!!!!hahaha!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!