Hogyan ismerkedjek meg vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit az erzsébet téren láttam deszkázni kb 3x, de nem ismerem. Nem akarok lépni, de hogy érjem el hogy felfigyeljen rám?!:(2013. nov. 2. 13:01
11/22 A kérdező kommentje:
Látszik rajtam hogy bejön nekem, akkor miért hinné azt?. Egy kicsit se nézne hülyeén hogy egyszer csak leszólítok egy idegen fiút csak mert tetszik..
2013. nov. 2. 13:17
12/22 anonim válasza:
HA rámosolyogsz nem biztos hogy bejön neked.mosollyal az arcodon azt is gondolhatod hogy na ez már megint itt bénázik .. ha nem rámenős szerintem nem megy oda
13/22 A kérdező kommentje:
De akkor mit csináljak? Fel akarom kelteni a figyelmét.. de nem úgy hogy elesek vagy elkezdek egy deszkán bénázni..
2013. nov. 2. 13:22
14/22 anonim válasza:
menj oda ha mosolyogsz rá sokáig akkor is hülyének nézhet
15/22 anonim válasza:
Figyelj kislány.
Nekünk egy mosoly nem elég.Főleg ha rád se néz!
16/22 anonim válasza:
az egyik ollie közben rúgd ki alóla a deszkát vagy nosemanual közben fuss neki :DD meg is van a közös program, mehettek a balesetire, és egész nap együtt lesztek :D
17/22 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nektek ez ennyire vicces.. de nekem ez fontos
A figyelem felkeltést úgy értettem, hogy például te mint fiú ha ott egy csinos lány, akkoe miből vennéd észre?.. te nem mennél yoda hozzá?
2013. nov. 2. 13:33
20/22 A kérdező kommentje:
Akkor miért mennél oda?
2013. nov. 2. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!