Lányok, ha egy nálatok láthatóan fiatalabb srác próbálna meginvitálni titeket egy ismerkedésre, mennyit nyomna latba a fiú kora?
Hosszú lesz...
Most 18 vagyok, és többnyire sokkal jobban elcseverészek az idősebbekkel(~19-21), mint a korombeli lányokkal. Velük könnyen/könnyebben találok közös témát. PL: Legutóbb egy kb 23-24 éves lánnyal beszélgettem egy jót, bíróságon nyílt előadást tartott, majd a két előadás közti szünetben rákérdeztem nála vmire, aztán elkezdtünk beszélni a pszichológiáról, hogy mennyire vonhatóak felelősségre azok, akik érzelmi stressz miatt cselekszenek. Igazából egy kellemes vita/eszmecsere lett belőle:) De elhívni nem mertem:/ Mondjuk most is valamelyest abszurdnak gondolom, hogy elhívok egy nálam 5 évvel idősebb lányt, de másrészt tetszik is a gondolat...:D Mindenesetre érdekelne, hogy ezt hogy látjátok ti, lányok(/hölgyek)?
Megértelek. Egyébként én is nagyjából ezeket tudnám felsorolni az mellett, hogy miért az idősebbek. Értelemszerűen az első pontod kivételével:D És még hozzátenném, hogy ált. jóval tájékozottabbak és érdeklődőbbek. Nyilván ez is általánosítás, de hát mi más lehetne.
#Hótigris
És honnan tudja az illető, hogy tényleg érett-e? Bár ha jól sejtem, az a válaszod, hogy kipróbálja:)
Juj,ezért a névért kinyírok valakit :D
Leginkább visszajelzésekből.
Mert általában aki azt mondja magára,hogy érettebb a koránál,az nem mind az.
Én 23 évesen egy 19 éves srácért vagyok odáig. Őrületesen imponált nekem az egész személyisége, és nagyon vonzódtam is hozzá. Komolyabb sajnos nem lehet köztünk, mert távkapcsolatba nem akartunk belemenni, de szerintem a korkülönbségnek ehhez nem volt köze.
Ha egy srác hozzá illik, és a nő elkezd érezni iránta, akkor a legtöbben (még azok is is, akik nem tudnák elképzelni fiatalabbal) úgy gondolom, hogy beadnák a derekukat.
Szóval hajrá, kedves kérdező :) Veszíteni nem veszíthetsz semmit. Próbálkozz nála!
Semennyit.
Viszont az ilyen töketlen, anyám asszony katonái, nem jönnek be nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!