Csak én találom vonzónak a 12-13 éves kicsi cickós, formás popsis, cuki lányokat?
Ez is 13éves:
Korán érnek, sminkelnek, dögösen öltöznek, kívülről már nem épp kislánynak néznek ki.
Aki azt mondja, h ez beteges, annak a gondolkodása szerint egy 20 éves, 150 kilós nő meg vonzó... mert az életkora többet számít, mint a külseje.
12 és 50 között a legtöbb nő 20-nak akar kinézni, és lássuk be, erre több eszközük van, mint a férfiaknak.
"hiába vagyok fiatal fiú még én is"
Ez mindenkinek elkerülte a figyelmét?
Egy hónappal ezelőtti törvénymódosítás értelmében akár meg is dughatja ha nem múlt el 18.
A szexuális kapcsolat beleegyezési korhatára 14 év és afölött, akárkivel szexeljen.
Viszont ha az egyik fél még nincs 18 de 14 már elmúlt, a másik fél pedig 12-13-14 éves akkor is létesíthetnek szexuális kapcsolatot, a törvény nem bünteti.
Egy 12 éves egy 19 évessel ellenben már büntetendő, a pontos BTK megnevezést nem tudom, mert 3 féle van korosztálytól, és beleegyezéstől függően.
Tehát ha még nem múltál el 18, közeledhetsz bátran, más kérdés, hogy a lánynak van apja is és ha konzervatívabb akkor leveri a vesédet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!