Hol ismerkedhetnék olyan pasikkal, akik szeretik a kövér lányokat?
Figyelt kérdés
22/L2013. nov. 1. 19:30
11/24 A kérdező kommentje:
nem szeretnék képet feltölteni. :)
2013. nov. 1. 19:46
12/24 anonim válasza:
Itt GYIK-en helyben vagy, az itteni pasik ugyanis igénytelenek és mind1 nekik csak lyuk legyen :D
14/24 anonim válasza:
Azért elárulnád a magasságodat és a súlyodat? Ha akarod privátban is írhatod. Kíváncsi vagyok.
15/24 anonim válasza:
Akkor keress valaki olyanról képet, aki hasonló testalkatú, és azt linkeld be. Néhány lány kövérnek gondolja magát, miközben épp csak annyi van, hogy nőies.
17/24 Farkas András D. válasza:
Ducitábor, a zsírvágó című műsor, lejtők alja, könnyen megközelíthető helyek, szabad wifi, vidéki farmerek, esetleg öltözz medvének, és lehet, hogy egy orosz bevállal.
18/24 anonim válasza:
Én kimondottam szeretem az olyan lányokat :)
20F
19/24 anonim válasza:
Szép nagyszemű babbal... nyami.
20/24 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok! Eddig még egyel sem találkoztam. :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!