Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még ma kedves aranyos...

Létezik még ma kedves aranyos és egyben szép lány is?

Figyelt kérdés

Ha igen írj!!!:)

18/F

2013. nov. 1. 09:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
Az viszont tény, hogy a szép okos kedves lányokkal nem buliban fogsz megismerkedni, talán max házibuliban, ha szerencséd van :D
2013. nov. 1. 10:30
 12/15 anonim ***** válasza:
ennyi fèrfiatlan, rinyàlòs picsogòshisztis onsajnàltatò lùzert egy helyen :D èrtem mièrt kerulnek titeket màr messzirol a normàls csajok.
2013. nov. 1. 10:31
 13/15 anonim válasza:
Ott a pont! :dD
2013. nov. 1. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez a 20. szazad? most szivatsz?

meg kell nezni az okot. Miert ribik a mai lanyok? media? Ezt latta a nagyitol? Ez a meno egymas kozott? Vagy mert a hun ahitott fiuk keptelenek valos erzelmeken alapozott minosegi kapcsolatot mukodtetni es csak d.gni akarnak?

Nezd ha neked kell valami, kiderited hogy hogyan tudod megszerezni. Es ha nagyon kell akar a kis veszjelzo hangjat se hallod meg, ami riaszt ha gaz van. Szerintem a fiuk ugyanugy hibasak mint a lanyok!

Az meg a masik hogy amiket itt is olvasok. Minden arra van kielezve hogy az osszes lany konnyuveru. Ha csak ennyire becsuljuk oket, ne varjuk hogy ertekesebbek lesznek.

Ez nem felmentes a lanyoknak, de szerintem a fiuk ezen sokat tudnanak javitani. (amit ugye nem fognak, d.ugni jo, aki kimarad meg csak szornyulkodik)

Elidegenedett emberek, gyer kommunikacio

Ez a 21. szazad, igazi kommunivakacio..

2013. nov. 1. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Osztom a 12-s válaszoló véleményét!
2013. nov. 1. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!