Srácok! Ti mennyire vagytok ezzel toleránsak?
Figyelt kérdés
Tegyük föl, hogy akivel randiztok lisztérzékeny. Ugye ez egy olyan helyzet, ami egész életedben tartó diétát követel meg. Ami azt jelenti, hogy egy morzsa is tönkretehet mindent. Főleg, ha olyan az illető aki azonnal rosszul lesz, ha egy icipici glutén is kerül a szervezetébe. Bunkóságnak tartjátok, ha éppen megcsókolni készültök egy lányt, és ő félbeszakít, hogy megkérdezze mit ettél utoljára?
Nem kérek idióta kommenteket, meg hogy kamu. igenis veszélyes lehet egy csók.
2013. okt. 31. 23:46
11/26 anonim válasza:
1 morzsa nem fog megölni senkit, bármilyen érzékeny is :'D Sőt még rosszul sem lesz. Van ismerősöm aki pont érzékeny rá elég durván (még egyéb másra is) van olyan hogy véletlen megeszik valami olyat mert megkívánja és még mindig köztünk van. Nem volt halálos rosszullét nagyobb morzsáktól sem. :''DDDD
12/26 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy eddig nem találkoztam ilyen emberekkel, akik ilyen lazán kezelnék :)
2013. nov. 1. 00:28
13/26 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy egy morzsa halálos lehet. Csak, hogy az az egy morzsa nem az életedet a diétádat teszi tönkre. Vagyis te látszólag semmit sem fogsz érzékelni, ha nem szoktál rosszul lenni, de pl a leleteid mutatni fogják.
2013. nov. 1. 00:34
14/26 anonim válasza:
Érdekes, látszik hogy fogalmad nincsen arról milyen ilyennek lenni.. Tudod az ember néha megkívánja a csokit pl.: amit nem ehet, így eszik. Ismerősöm 20 éve így él. Amúgy meg nem találkozni kell velük hanem ismerni őket.. ;)
15/26 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez kinek szólt?
2013. nov. 1. 00:41
16/26 anonim válasza:
Neked. Amúgy meg azért mondtam hogy halálos mert ha te is túlzol akkor én miért ne? Amúgy nő vagy?
17/26 A kérdező kommentje:
Igen. Jó túloztam egy picit, de te is. Azt meg elhiheted, hogy van fogalmam róla mivel én is lisztérzékeny vagyok. Igen tényleg nehéz, amikor meglátsz valamit, és elcsábulsz, de szerintem nem éri meg az egészségeddel játszani. Ja és lány vagyok
2013. nov. 1. 00:47
18/26 anonim válasza:
Rendben tudom. Amúgy meg látszik a szövegkörnyezetedből, hogy nő vagy. Nem bántáskép, de nagyon sok mindent elárul hogy az ember hogy ír. :D
19/26 A kérdező kommentje:
Én sem bántásképp, de ezt kifejtenéd? Érdekelne :D
2013. nov. 1. 00:52
20/26 anonim válasza:
Szóhasználat, veszők, megszólítás stb. A nők általában jobban oda figyelnek a helyesírásra. Általában büszkébben írnak, bár ez személyiségtől függ. Most így hirtelen ennyi. Nagyából az életkort is meglehet mondani a szövegkörnyezet szerint, sőt még a jellemét is. Volt egy lány akivel hosszú ideig beszélgettem vagyis 2 napig :D és 2 nap után teljesen leírtam a személyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!